Αμφισβητεί τα αποτελέσματα στην ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση του το Ενιαίου Ψηφοδέλτιου

Η παράταξη ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ καθηγητών Θεσπρωτίας που συμμετείχε στις εκλογές που έλαβαν χώρα την ΠΈΜΠΤΗ 2-12-2021 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας επισημαίνει τα εξής:

Επειδή για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, η τρίτη έδρα του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ επιχειρείται να δοθεί σε άλλη παράταξη, εκπρόσωπος του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ έχει καταθέσει αίτηση επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων στο σύλλογο δικηγόρων Θεσπρωτίας με αρ. πρωτ. 94/2021.

Όμως πληροφορηθήκαμε ότι αντί τα ψηφοδέλτια και το πρακτικό των εκλογών, να βρίσκονται στην κατοχή της δικαστικού αντιπροσώπου, βρίσκονται στην οικία (!) του απερχόμενου προέδρου και μεγαλοστελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, για να τα κάνει τί;

Μπορεί η κουλτούρα της θεσμικής εκτροπής να βρίσκεται στον πυρήνα της νοοτροπίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως άλλωστε τη ζήσαμε την περίοδο 2015-2019, όμως αυτή τη φορά δεν θα περάσει.

Το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ έλαβε 33% και τρεις έδρες.

Εκλέγονται:
Γεωργίου Ιωάννης (55 ψήφοι)
Κιτσάτης Κωνσταντίνος (53 ψήφοι)
Βιρβίλης Κωνσταντίνος (41 ψήφοι)

Τα μέλη του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ευχαριστούν τους/τις εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αλλά και αυτούς που μας άκουσαν.In this article

Join the Conversation