Επανάληψη των εκλογών για την ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, ζητάει το “Ενιαίο Ψηφοδέλτιο”

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι/σσες έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από την ΟΛΜΕ αφού συμβουλεύτηκε τους νομικούς της, το αποτέλεσμα των εκλογών για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από το δευτεροβάθμιο σωματείο.

Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, από τη στιγμή που με βάση τον συνδικαλιστικό νόμο 1264/82 και το καταστατικό της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, η πράξη και μόνο του απερχόμενου προέδρου και μεγαλοστελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να ενθυλακώσει τα ψηφοδέλτια στον ιδιωτικό του χώρο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλοίωσης που είναι σχεδόν αδύνατο να διαπιστωθεί από μια απλή επανακαταμέτρηση.

Εξάλλου την αξιοπιστία και την εντιμότητα του καθενός την καθορίζουν οι πράξεις του, (αρκεί να θυμηθούμε τις αλήστου μνήμης καλοκαιρινές ανακοινώσεις με εμπνευστή τον απερχόμενο πρόεδρο, όπου προέβη σε ονομαστική δολοφονία χαρακτήρων μελών του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει ατομικό υπηρεσιακό του συμφέρον).

Επειδή στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ άμεσα θα προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια της διαδικασίας με μόνο αίτημα την επαναπροκήρυξη νέων εκλογών.

Ποιος φοβάται τις νέες εκλογές;
Η Αλλαγή ξεκίνησε!!!In this article

Join the Conversation