Aν. Σπυρόπουλός | “Η αμφισβήτηση του δικομματισμού δεν είναι πλέον μια συζήτηση ουτοπική” +ΒΙΝΤΕΟ

Από την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 "Συνδέσεις"

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Συνδέσεις” βρέθηκε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινηματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος.

“Το επόμενο διάστημα θα στήσουμε το κόμμα από την αρχή, τις οργανώσεις μας, για να μπορέσουμε να έχουμε ακόμα αδιαμεσολάβητη επαφή με τον κόσμο. Ο Πρόεδρος, τα στελέχη, οι βουλευτές, θα παρουσιάσουμε ένα πολιτικό πλάνο για την επόμενη μέρα της χώρας γιατί αυτό μας ενδιαφέρει, για να μπορέσουν να μας εμπιστευθούν ξανά πολλά στρώματα της κοινωνίας που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε χάσει και δεν μας ψήφιζαν” σημειωσε ο επικεφαλής της καμπάνιας του νέου προέδρου του Κινηματος Αλλαγής.

Σχετικά με τις εκλογές, οποτε και αν αυτές προκύψουν, ο Ανδρέας Σπυροποιουλος τόνισε πως “θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη στις επόμενες εκλογές. Η αμφισβήτηση του δικομματισμού που προέκυψε στις προηγούμενες εκλογές δεν είναι πλέον μια συζήτηση ουτοπική”

“Αποδεικνύουμε με τον προοδευτικό μας λόγο τις προτάσεις μας και την προοδευτικότητα μας και το ότι εργαζόμαστε σκληρά για τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις. Ιδίως τώρα με την κορύφωση της ακρίβειας, πρέπει να ενισχυθούν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα” ανέφερε μεταξύ άλλων το μέλος του πολτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής




In this article

Join the Conversation