Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές στο Γαρδίκι. 15 προσαγωγές και 6 τραυματίες

Σε συναυλία του τράπερ Trannou σε μπάρ της περιοχής +ΒΙΝΤΕΟ


Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Γαρδίκι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν σε μπαρ που τραγουδούσε ο γνωστός τράπερ Trannos, πολυάριθμη ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον χώρο χτυπώντας θαμώνες και δημιουργώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο οπου βρισκόταν μεταξύ άλλων πολλά μικρά παιδιά, επικράτησε πανικός με τον κοσμο να πηδά απο σπασμένα παράθυρα και να κρύβεται σε βοηθητικούς χώρους του καταστήματος.

Η σύρραξη ειχε διάρκεια πάνω απο 40 λεπτά με τους ταραξίες να χρησιμοποιούν πέτρες, γκλοπ και φωτοβολίδες, ενώ 2 απο τους θαμώνες βρέθηκαν με ελαφρά τραύματα από μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απο το ΑΤ Παραμυθιάς, την ΟΠΚΕ και την Ηγουμενίτσα, και προχώρησαν σε 15 προσαγωγές, ενώ 6 άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, με τους 2 απο αυτούς να μεταφέρονται σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, χωρίς να διατρέχει κίνδυνος η ζωή τους.

Το μπαρ οπου τραγουδούσε ο γνωστός ράπερ υπέστη σοβαρότατες ζημιές, ενώ ζημιες προκλήθηκαν και σε αυτοκινητα που βρισκόταν στην περιοχή.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν σαν αιτία του επεισοδίου, “γηπεδικές διαφορές”, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια, αναμένεται να δώσει η σχετική ερευνα της υποδιεύθυνσης ασφάλειας.





In this article

Join the Conversation