Έρχονται Καλλικράτης και υποψηφιότητες,

2010-04-22 22:43:15 Την ερχόμενη Τρίτη τελικά θα ανακοινωθεί το χωροταξικό σχέδιο που συνοδεύει τον Καλλικράτη, το σχέδιο νόμου δηλαδή για την διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας και στην συνέχεια...

2010-04-22 22:43:15

Την ερχόμενη Τρίτη τελικά θα ανακοινωθεί το χωροταξικό σχέδιο που συνοδεύει τον Καλλικράτη, το σχέδιο νόμου δηλαδή για την διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας και στην συνέχεια παίρνουν σειρά οι επίσημες υποψηφιότητες σε ενδοκομματικές διαδικασίες για τις Δημοτικές εκλογές. Οι διαβουλεύσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών είναι συνεχείς παρά τις διαρροές που γίνονται και συμφωνά με τις οποίες ο νέος Δήμος Παραμυθιάς θα προκύψει από την συνένωση των Δήμων Παραμυθιάς, Αχέροντα και τις κοινότητας Σουλίου.

Τα ονόματα που «παίζουν» για τις δημοτικές εκλογές όπως έχουμε ξαναγράψει είναι πολλά.

Από το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρον υπάρχει από τον Νίκο Σπυρόπουλο, την Σταυρούλα Μπραϊμη ενώ πιέσεις δέχεται και ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο προς το παρόν δεν έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του. Κινητικότητα υπάρχει και από άλλα στελέχη του κινήματος από την τοπική αυτοδιοίκηση, που προς το παρόν βολιδοσκοπούν.

Από την Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρον υπάρχει από τον Παναγιώτη Γκάτζια, τον Κοσιώρη Φώτη και τον Γιάννη Γκορέζη, ενώ πιέσεις δέχεται και ο Αθανάσιος Παππάς.

Από το ΚΚΕ η κλασική υποψηφιότητα στις εκλογές του Χρήστου Δημήτριου, όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει και φέτος.

Δεν πρέπει όμως να αποκλείσουμε και ανεξάρτητες υποψηφιότητες από τους παραπάνω αν και εφόσον δεν πάρουν το χρίσμα από τις κομματικές διαδικασίες. Οι «ζυμώσεις» έχουν ξεκινήσει με τους ενδιαφερόμενους να ψάχνουν υποσχέσεις και για υποστήριξη και για το ψηφοδέλτιο.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!