Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα para5, 2010-04-27 00:18:04

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς(2010 F.A.I. OPEN, Category 2 event) που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τις 23...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλεξίπτωτου πλαγιάς(2010 F.A.I. OPEN, Category 2 event) που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου. Ο αγώνας αποτέλεσε κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας το έτος 2011 σε αντίστοιχες διεθνείς υποχρεώσεις. Την επίβλεψη είχε η Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, η εκτέλεση άνηκε στον Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς, ενώ Διευθύντρια του αγώνα είχε οριστεί η κ. Ραπάνου Γιώτα και υπεύθυνος ασφαλείας ο κ. Πάλλας Κωνσταντίνος.

Η διοργάνωση του 3ήμερου αγώνα του Πρωταθλήματος στην Παραμυθιά αποσκοπούσε στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια των ισχυόντων διεθνών κανονισμών, οι οποίες προσμέτρησαν στην ατομική βαθμολογία και την αξιολόγηση των αθλητών και των σωματείων τους. To video που ακολουθεί ειναι απο τον Βαγγέλη Αναστασίου και το Ράδιο Ηγουμενίτσα:

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!