Επιστολή αναγνώστη για την μετονομασία του Δήμου,

2010-04-29 23:07:19 Κι όμως, ήμουν σίγουρος… όπως όλες οι ευκαιρίες, έτσι κι  αυτή πήγε χαμένη για την Παραμυθιά. Ο Δήμος μας, ο πιο ιστορικός και ο πιο μαρτυρικός...

2010-04-29 23:07:19

Κι όμως, ήμουν σίγουρος… όπως όλες οι ευκαιρίες, έτσι κι  αυτή πήγε χαμένη για την Παραμυθιά. Ο Δήμος μας, ο πιο ιστορικός και ο πιο μαρτυρικός στο νόμό μας, αλλάζει όνομα!

Η Παραμυθιά, σημείο αναφοράς για το Νομό μας μετονομάζεται σε δήμο Σουλίου. Γιατί;; Τι εξυπηρετεί αυτό;;; Ποιός έχει συμφέρον απο την μετονομασία;;;  Οι τοπικοί άρχοντες τι κάνουν;;; Θα αντιδράσουν;;; Θα δείξουν πως υπάρχουν;;; Εμείς τι κάνουμε;;; Θα μείνουμε απαθείς;;; Θα πάρουμε ποτέ την κατάσταση στα χέρια μας στις εκλογές που ερχονται;;;

Ας γίνει μια κίνηση πολιτών που να διατυμπανίσει την αντίθεσή μας σε αυτή την αδικία. Ας δείξουμε πως δεν μένουμε αμέτοχοι στο μέλλον μας.

Κύριοι Άρχοντες, μεγάλο μέρος της νεολαίας μας ζεί και εργάζεται μακριά από την Παραμυθιά, γιατί δεν τους αρέσει το έκτρωμα που εσείς ονομάζετε πόλη. Νά’ στε σίγουροι ότι κανείς από μας δεν θα επιστρέψει πίσω, και να θυμάστε ότι θα φύγουν και αυτοί που έχουν μείνει.

 

Με σεβασμό και ταπεινότητα,

Αλέξανδρος

In this article

Join the Conversation