Νίκες για Σούλι Παραμυθιάς και Θεσπρωτό,

2010-05-02 19:07:43 Ένα έυκολο απόγευμα πέρασε το Σούλι Παραμυθιάς στην Κέρκυρα με αντίπαλο την Λευκίμη, όπου την νίκησε με 1-4 στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της  Δ’ Εθνικής....

2010-05-02 19:07:43

Ένα έυκολο απόγευμα πέρασε το Σούλι Παραμυθιάς στην Κέρκυρα με αντίπαλο την Λευκίμη, όπου την νίκησε με 1-4 στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της  Δ’ Εθνικής. Η ομάδα της Παραμυθιάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Φαίακες με τους Γιαννάκη και  Παπαδόπουλο να σκοράρουν από 2 φορές. Το Σούλι που για να κερδίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία χρειάζεται άλλη μια νίκη, βρίσκεται με 50 βαθμούς στην 8η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη, πρότελευταία αγωνιστική, υποδέχεται το Ελαιόφυτο στο Δημοτικό στάδιο Παραμυθιάς που αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα.

 

 

 

Νικη με 3-1 για τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Σκουφά Κομποτίου σε ένα αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό εδιαφέρον και με τις 2 ομάδες να επιδίδονται σε ενα άτονο παιχνίδι (μεχρι και το 60′) με λίγο κόσμο στις κερκίδες. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ σε 4 φάσεις. Οι διοικούντες έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς με ανανεώσεις συμβολαίων. Ο Θεσπρωτός με 57 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βολίδα Μέσης.

In this article

Join the Conversation