Σαν να μην υπάρχει Καλλικράτης…!!!

2010-05-04 16:50:04 Εκνευριστική στασιμότητα επικρατεί στο Δημαρχείο Παραμυθιάς όσο αφόρα την αποδοχή ή όχι της αλλαγής του ονόματος του Δήμου Παραμυθιάς. Μετά από 6 ημέρες καμία ανακοίνωση ή...

2010-05-04 16:50:04

Εκνευριστική στασιμότητα επικρατεί στο Δημαρχείο Παραμυθιάς όσο αφόρα την αποδοχή ή όχι της αλλαγής του ονόματος του Δήμου Παραμυθιάς. Μετά από 6 ημέρες καμία ανακοίνωση ή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβούλιου δεν έχει πραγματοποιηθεί ώστε η επίσημη Δημοτική αρχή να πάρει θέση είτε θετικά είτε αρνητικά και να ενημερώσει σχετικά του Δημότες της Παραμυθιάς.

Και ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλων Δήμων η διαβούλευση με το υπουργείο εσωτερικών βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, στην Παραμυθιά οι μόνοι που συμμετέχουν σε υποτιθέμενη λαϊκή διαβούλευση, είναι απλοί πολίτες του Δήμου. Σε διευκρινιστική επιστολή, απάντηση στον κ. Τσίπη Αλέξανδρο, ο πρόεδρος το Τοπικού Συμβουλίου Νέων Παραμυθιάς, κ. Λιάκος Αντώνιος, τονίζει πως δεν μιλά εκπροσωπώντας τα μέλη του τοπικού συμβουλίου αλλά σαν πρόεδρος του και ζητά από τους συμπολίτες να έχουν ποιο ενεργό ρολό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, σημειώνοντας πως οι διαδικτυακές κινήσεις πολιτών δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις θεσμικές, στις οποίες καλεί όλους να συμμετέχουν. «Ευαισθητοποιηθείτε λοιπόν και μέσα από συλλογικά όργανα, φέρτε τη φωνή σας και τα επιχειρήματά σας στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση, ώστε να πάρουμε ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου» καταλήγει ο κ. Λίακος, με το οποίο προφανώς δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς.

Οι αντιδράσεις απλών πολιτών στην διαφαινόμενη αλλαγή της ονομασίας του Δήμου συνεχίζονται με την συντριπτική πλειοψηφία να τάσσεται κατά της αλλαγής ενώ το σχετικό ιντερνετικό γκρουπ απαριθμεί πάνω απο 900 μέλη.

Ελπίζουμε το Δημοτικό συμβούλιο της Παραμυθιάς να πάρει θέση ώστε και οι δημότες αλλά και οι ψηφοφόροι να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τις απόψεις καθενός από τα μέλη του.

In this article

Join the Conversation