Ο Β. Γιόγιακας για τα πρόσθετα τμήματα της χερσαίας ζώνης που μένουν εκτός παραχώρησης του ΟΛΗΓ

Χάρη στις επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συναρμόδιων κυβερνητικών στελεχών και των διοικήσεων του ΤΑΙΠΕΔ και του ΟΛΗΓ ικανοποιείται επιτέλους ένα δίκαιο αίτημα

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση σε συνέχεια της κοινοποίησης
από το ΤΑΙΠΕΔ στον Δήμο Ηγουμενίτσας των πρόσθετων τμημάτων της χερσαίας ζώνης που εξαιρούνται από την παραχώρηση του Λιμένα Ηγουμενίτσας:

«Το ΤΑΙΠΕΔ αποτύπωσε τα επιπλέον τμήματα που, σύμφωνα με την εγκεκριμένη γνωμοδότηση της αρμόδιας Επιτροπής, είχαν ζητηθεί από τους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών να μείνουν εκτός παραχώρησης και να δοθούν ή και να παραμείνουν στην τοπική κοινωνία.

Να θυμίσουμε ότι διατηρείται η δωρεάν χρήση του πάρκινγκ, παράλληλα με την υποχρέωση του επενδυτή να αναλάβει τη συντήρηση και την αναβάθμισή του μέχρι να λήξει η σύμβαση παραχώρησης.

Δίνονται επίσης οι χώροι που είχαν ζητήσει οι δημοτικές αρχές για τα τραπεζοκαθίσματα στο παραλιακό μέτωπο της Πλαταριάς, των Συβότων και της Σαγιάδας.

Χάρη στις επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συναρμόδιων κυβερνητικών στελεχών και των διοικήσεων του ΤΑΙΠΕΔ και του ΟΛΗΓ ικανοποιείται επιτέλους ένα δίκαιο αίτημα που εκκρεμούσε για πολλά χρόνια».



In this article

Join the Conversation