Στη 16άδα του Traralgon η Μιχαέλα λίγο πριν το Australian Open

το τουρνουά του Traralgon αποτελεί τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open

Η Μιχαέλα Λάκη ξεκίνησε στο Traralgon Junior International, με δυο αγώνες, έφερε όμως εις πέρας τη δύσκολη αποστολή και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της δυνατής διοργάνωσης της J1 κατηγορίας της ITF.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τη Γιαπωνέζα Mao Mushika με 1-6, 6-0, 6-2, ενώ λίγες ώρες μετά απέκλεισε και τη Λιθουανή Patricija Paukstyte, με 7-6 (4), 6-3.

Για τον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει αύριο την Αμερικανίδα Liv Hovde, που βρίσκεται στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors. Η Μιχαέλα βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό και στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Χθες αγωνίστηκε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό των κοριτσιών η Δήμητρα Παύλου, η οποία έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά “λύγισε” στα τρια σετ απέναντι στην Τσέχα Tereza Valentova, που στα 14 της χρόνια βρίσκεται ήδη στο Νο.71 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια, με 4-6, 6-3, 6-3.

Στα προκριματικά των αγοριών συμμετείχε ο Θοδωρής Μητσάκος, που πάλεψε για δυο κλειστά σετ απέναντι στον Αυστραλό Hugh Winter, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5, 6-4.

Στο διπλό, Λάκη και Παύλου θα αγωνιστούν μαζί, κάνοντας αύριο την πρεμιέρα τους απέναντι στις Αυστραλές Audrey Aulia και Emerson Jones.

Θυμίζουμε πως το τουρνουά του Traralgon αποτελεί τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open, όπου θα αγωνιστούν και τα τρια ελληνόπουλα, η Λάκη στο κυρίως ταμπλό, ενώ η Παύλου και ο Μητσάκος στα προκριματικά




In this article

Join the Conversation