Ανδρέας Σπυρόπουλος | “Στόχος μας είναι το ισχυρό ποσοστό που θα αλλάξει τον δικομματισμό”

Συνέντευξη στην εκπομπή "Ελεύθερα" του ΑRTtv και του Βαγγέλη Μάστορα

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στο νέο ξεκίνημα του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ απεύθυνε σε συνέντευξη του στην εκπομπή του ΑRTtv και του Βαγγέλη Μάστορα “Ελεύθερα”, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Αντρέας Σπυρόπουλος.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος έκανε λόγο για επιστροφή των νέων ανθρώπων στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ενώ σημείωσε πως η ανανέωση του κινήματος, δεν είναι μόνο ηλικιακή αλλά κυρίως ιδεών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η παράταξη προχωράει μπροστά με ενότητα παλαιών και νέων στελεχών.

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για ένα νέο ανοιχτό και ψηφιακό κόμμα που θα ακούει τα μέλη και πρώτο βήμα θα είναι οι διαδικασίες για τις νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις και μετέπειτα το συνέδριο.

“Στόχος μας είναι το ισχυρό ποσοστό που θα αλλάξει τον δικομματισμό” τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές, σημειώνοντας πως το σύνολο των δημοσκοπήσεων αποτυπώνουν ξεκάθαρα την άνοδο της παράταξης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη των εκλογών, ενώ θεώρησε εφικτό να πάρει το κίνημα την μια από τις δύο έδρες της Θεσπρωτίας.

Τέλος αναφερμένος στο αν θα πολιτευτεί, τόνισε πως δεν εχει πάρει τέτοιες αποφάσεις ακόμα.




In this article

Join the Conversation