Αρχείο-5Ιούλιος

Πανηγύρι στο Ξηρόλοφο, 2010-07-26 21:11:32 Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξηρολόφου, σας προσκαλεί στο καθιερωμένο πανηγύρι που διοργανώνει στις 1 Αυγούστου με την Παγώνα Αθανασίου και τον Κώστα Ζουμπά στο...

Πανηγύρι στο Ξηρόλοφο, 2010-07-26 21:11:32

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ξηρολόφου, σας προσκαλεί στο καθιερωμένο πανηγύρι που διοργανώνει στις 1 Αυγούστου με την Παγώνα Αθανασίου και τον Κώστα Ζουμπά στο τραγούδι και τους Ναπολέων και Γιώργο Δάμο στο κλαρίνο. Ο χωρός είναι ελεύθερος, ενώ θα προσφέρονται κρύα ποτά και παραδοσιακά εδέσματα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το περσινό πανηγύρι όπως τα κατέγραψε ο τηλεοπτικός σταθμός Ήπειρος TV:

Παναγιώτης Τσαμάτος: Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιο�, 2010-07-24 20:59:43

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας, ο Παναγιώτης Τσαμάτος, διαψεύδει τις φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν υποψήφιο Δήμαρχο για το νέο Δήμου Σουλίου. Η δήλωση έχει ως εξής:

Ευρισκόμενος το τελευταίο δεκαήμερο εκτός Ιωαννίνων, πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν φήμες στην Παραμυθιά, καθώς και δημοσιεύματα σε εφημερίδες των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας, αναφερόμενες σε κάθοδό μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον Δήμο της Παραμυθιάς.

Παρότι το ενδιαφέρον για τον τόπο μου είναι δεδομένο και ειλικρινές, θέλω να δηλώσω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για το αξίωμα του Δημάρχου Παραμυθιάς.

Επίσης επιθυμώ να δηλώσω ότι δεν υπήρξε καμία συζήτησή μου, για το ενδεχόμενο αυτό, με κανένα πολιτικό φορέα.

Ευχαριστώ πάντως τους πολλούς μεμονωμένους συμπολίτες μας για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, που εκδηλώθηκε επανειλημμένα με την προτροπή τους να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας.

Παναγιώτης Χρ. Τσαμάτος

Καθηγητής Μαθηματικής Ανάλυσης

Τμήμα Μαθηματικών

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων . 53,724 .

Το νέο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς, 2010-07-24 23:35:58

Σε εξέλιξη μετά αναζωπυρώσεις η πυρκαγιά στο Γκορίλα, 2010-07-24 21:16:57

Σε εξέλιξη μετά από συνεχής αναζωπυρώσεις είναι η πυρκαγιά στη Παραμυθιά, η οποία είναι μέσα σε χαράδρα στο όρος Γκορίλα και δυσχεραίνει τις προσπάθειες των ομάδων κατάσβεσης. Ενδεικτικό είναι πως ο Περιφερειάρχης του Πυροσβεστικού σώματος Ηπείρου, βρίσκεται στη περιοχή για δεύτερη συνεχή μέρα. Ένα ελικόπτερο “Ερικσον” και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής καταβάλλουν προσπάθειες να σβήσουν την φωτιά, η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Παύλος Βρέλλης, 2010-07-23 23:43:11

Σε ηλικία 87 ετών ο διάσημος γλύπτης και ιδρυτής του μουσείου Ελληνικής ιστορίας Παύλος Βρέλλης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύονταν τον τελευταίο καιρό.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, ενώ το μουσείο θα παραμείνει κλειστό.

Yπo έλεγχο η φωτιά στο Γκορίλα, 2010-07-23 18:25:33

Συντάκτης – Fireman

Τέθηκε υπό έλεγχο πριν λίγες ώρες η φωτιά που ξέσπασε στο Όρος Γκορίλα εχτές το απόγευμα με την πολύτιμη βοήθεια 34 ατόμων από την πυροσβεστική Παραμυθιάς, Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων (παρουσία των διοικητών της Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς) καθώς και εναεριων μέσων. Με εντολή του περιφερειάρχη Ηπείρου της Πυροσβεστικής, άνδρες του σώματος βρίσκονται σε επιφυλακή για το φόβο αναζωπυρώσεων λόγω των ανεμών που πνέουν στη περιοχή.

Πυρκαγιά στο όρος Γκορίλα , 2010-07-23 11:08:45

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο όρος Γκορίλα Παραμυθιάς, εχτές το απόγευμα και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κεραυνό στο ύψος του σπηλαίου του Άγιου Αρσένη. Μάχη με τις φλόγες δίνουν έξι πυροσβέστες, δύο οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Μέχρι 10 Αυγούστου οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, 2010-07-22 22:36:48

Στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένεται να ανακοινώσει η ΝΔ τους υποψηφίους δημάρχους στη Θεσπρωτία αν και έχει διαμορφωθεί μια εικόνα μετά την δημοσκόπηση που έχει διενεργήσει η Νέα Δημοκρατίας στο Νομό, με τους Θανάση Παππά και Βασίλειο Γιώγιακα να προηγούνται για τους Δήμους Σουλίου και Ηγουμενίτσας αντίστοιχα, ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Θωμά Πιτούλη. Την ιδία στιγμή οι διαβουλεύσεις με τους ενδιαφερόμενους για υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες θα γίνουν σε πρώτη φάση από τον Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος πήρε και επίσημα χθες τη στήριξη του κόμματος μετά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Ήπειρο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να ανακοινωθούν νωρίτερα από τον Οκτώβριο.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι από το ΚΚΕ., 2010-07-22 22:34:54

Την προσεχή Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 20.000 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας πρόκειται να γίνει η παρουσίαση των επικεφαλής που θα στηρίξει το ΚΚΕ στους Δήμους του Ν. Θεσπρωτίας και στην Περιφέρεια Ηπείρου για τις Περιφερειακές – Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Κάλεσμα πρoς απανταχού Βελλιανίτες, 2010-07-22 22:45:48

In this article

Join the Conversation