Γ. Καραγιάννης στην ΕΡΤ για τις παρεμβάσεις στον Αχέροντα | “Δείχνει άγαρμπη η δουλειά. Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα”

+ Ηχητικό

Στην εκπομπή “Χωρίς Τίτλο” της ΕΡΤ Ιωαννίνων και της Βάσως Γκόρου, μίλησε ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης με αφορμή της παρεμβάσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου στον Αχέροντα για την απομάκρυνση των ξερών πλατάνων και των φερτών υλικών από τις πρόσφατες πλημύρες.

Ο Δήμαρχος Σουλίου, σημείωσε μεταξύ άλλων πως οι εργασίες πραγματοποιούνται με σαφείς εντολές από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας σημειώνοντας χαρακτηριστικά, πως η πρώτη εικόνα δείχνει πως εχει γίνει  “άγαρμπη  δουλειά” από τον εργολάβο, ωστόσο είναι πεπεισμένος πως το τελικό αποτέλεσμα θα δώσει πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Η αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες ήταν αναγκαίες σημείωσε ο Δήμαρχος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έναν τέτοιου μεγέθους μηχάνημα σαν αυτό που επιχειρεί, δεν μπορεί να κάνει χειρουργικές κινήσεις. Επίσης σημείωσε πως είναι οι πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που επιχειρούν μηχανήματα στο σημείο, ενώ τόνισε θα πρέπει να ολοκληρωθεί το σχέδιο αποκατάστασης για να βγουν συμπεράσματα και για να κρίνουμε το έργο.

Ακούστε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Σουλίου στην ΕΡΤ
In this article

Join the Conversation