Αρχείο-2Σεπτέμβριος

Με το δεξί το Σούλι στο πρωτάθλημα, 2010-09-19 22:42:48 Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής το Σούλι Παραμυθιάς, αφού στην πρεμιέρα νίκησε την Πάργα,...

Με το δεξί το Σούλι στο πρωτάθλημα, 2010-09-19 22:42:48

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής το Σούλι Παραμυθιάς, αφού στην πρεμιέρα νίκησε την Πάργα, εκτός έδρας, με 2-3. Σ’ ένα πλούσιο ματς, η ομάδα της Παραμυθιάς έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο, δίνοντας στους παίχτες την ψυχολογία που χρειάζονται, ώστε να πετύχουν το στόχο τους για παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν νωρίτερα. Την επόμενη αγωνιστική (26/9), το Σούλι αντιμετωπίζει τον Οδυσσέας Νυδρίου στο Δημοτικό στάδιο Παραμυθιάς.

Tην Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν, ενώ το βράδυ, το διοικητικό συμβούλιο έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Θεσπρωτός νίκησε στην Ηγουμενίτσα τον Θρίαμβο Λούρου με 2-0 και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Λευκάδα τον Τυληκράτη.

Ο νεοφώτιστος Άρης Φιλιατών συνετρίβει στην Άρτα από τον Αστέρα Ρόκκα με 4-1 και την εοπόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μεσσολόγγι.

Στην Εθνική Ελλάδος Καράτε, τέσσερεις θεσπρωτοί, 2010-09-17 17:32:09

Τέσσερεις αθλητές και αθλήτριες του Γκορέζη Παναγιώτη και της Ραπτοπούλου Αγγελικής απο τον Πανθεσπρωτικό σύλλογο καράτε θα λάβουν μέρος με την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε που θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 & 26 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι: Μπέζα Τριανταφυλλένια του Νικολάου 12 ετών, Γραβάνη Βικτώρια του Γεωργίου 11 ετών, Νίτσας Δημήτριος του Νικολάου 11 ετών και Κουλούρης Ανδρέας του Πέτρου 13 ετών.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες για την επιλογή της Εθνικής ομάδας έκαναν οι: Καλογήρου Παύλος του Σωτηρίου 12 ετών, Κοντού Ευθαλία του Σωτηρίου 11 ετών και Μαμακής Αλέξανδρος του Στέφανου 11 ετών.

 

Ανακοίνωση ιστοσελίδας «Ήπειρος, να Ζεις», 2010-09-17 18:30:08

Ο συνδυασμός «Ήπειρος, Τόπος να Ζεις», στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών για τη δράση και τις προτάσεις μας ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.ipiros-zoi.gr

Ταυτόχρονα καλούμε κάθε Ηπειρώτη και κάθε Ηπειρώτισσα να καταθέσει μέσω της ιστοσελίδας μας κάθε πρόταση και κάθε θέση που μπορεί να συμβάλλει στο στόχο να «σηκώσουμε» τον τόπο μας ψηλότερα. Ο άποψη, η θέση και η θέληση των πολιτών είναι για εμάς πυξίδα και δύναμη.

Ήπειρος , Τόπος να Ζεις

Βαγγέλης Αργύρης

Καταγγελία αναγνώστη για την χρήση του γηπέδου, 2010-09-17 12:03:52

Καταγγελία αναγνώστη

Είμαι πατέρας παιδιών που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό. Μεγάλη απογοήτευση και θλίψη ένιωσαν για μία ακόμη φορά οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της Παραμυθιάς όταν πληροφορήθηκαν για το πρόγραμμα χρήσης του γηπέδου από την ομάδα ποδοσφαίρου το «Σούλι».

 

Συγκεκριμένα, η ημι-επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, παρακάμπτοντας παντελώς για μία ακόμη χρονιά τις διαδικασίες και τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου μας, χωρίς να έρθει σε επαφή και συνεννόηση με τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και τους δεκάδες νεαρούς αθλητές του στίβου, έβγαλε το δικό της πρόγραμμα προπονήσεων, στερώντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όλους τους υπολοίπους να κάνουν χρήση του γηπέδου.

Ας ελπίσουμε, οι υπεύθυνοι της εν λόγω ομάδος να κατανοήσουν πως οι συμπεριφορές αυτές είναι παντελώς αντίθετες στο πνεύμα του αθλητισμού και στην αξία που αυτός έχει για την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και να επανορθώσουν άμεσα.

 

Όπως και να έχει πάντως, το ζήτημα αυτό έχει εμμέσως και πολιτικές προεκτάσεις, μιας και έχουμε πληροφορηθεί πως κάποιοι από τους «μεγαλο – παράγοντες» της αγαπημένης μας ποδοσφαιρικής ομάδας ετοιμάζονται να θέσουν υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν την διοίκηση του νέου διευρυμένου δήμου Σουλίου.

 

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, με ποιόν τρόπο θα έρθουν αυτοί οι κύριοι να μας πείσουν πως νοιάζονται πραγματικά για τον αθλητισμό και να μας ζητήσουν να τους εμπιστευθούμε με την ψήφο μας το μέλλον των παιδιών μας, όταν τα αγνοούν με περισσή ευκολία σε τόσο απλά ζητήματα;

 

Αναγνώστης

Αλέκος Καχριμάνης: το όνομα και το σήμα του συνδυασμού, 2010-09-16 14:39:28

«Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» είναι το όνομα της παράταξης του Αλέκου Καχριμάνη με έμβλημα την Ήπειρο να περικλείεται από τέσσερις κύκλους που συμβολίζουν τους τέσσερις Νομούς. Ο κ. Καχριμάνης παρουσίασε το όνομα της παράταξης, τις βασικές της αρχές αλλά και τους τέσσερις αντιπεριφερειάρχες.

Στο Νομό Θεσπρωτίας επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο αρχιτέκτονας δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης.

«Με τους τέσσερις συναδέλφους μου και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους, στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου αποφασίσαμε να συμπαραταχθούμε στον κοινό αγώνα για την ανάπτυξη της περιοχής» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης για να συμπληρώσει ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες και ο νέος θεσμός πρέπει να πετύχει προς όφελος της αυτοδιοίκησης και των πολιτών.

«Η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Απαιτεί αυτοδιοικητική εμπειρία, γνώση των προβλημάτων, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, διάθεση για δουλειά και προσφορά» υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέλυσε τον όρο «αξιοβίωτη» ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Δημήτρη Ρόκκο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για την ανάπτυξη που στηρίζεται στα στοιχεία της πραγματικότητας, τον ανθρώπινο παράγοντα και όχι μόνο τους αριθμούς.

Σχετικά με την επιλογή των υποψηφίων αντιπεριφεριφερειαρχών είπε ότι αυτό που μέτρησε ήταν η αυτοδιοικητική τους εμπειρία και η ικανότητά τους στα κοινά ενώ απαντώντας άμεσα στις επικρίσεις που υπήρξαν για την επιλογή της κ. Τατιάνας Καλογιάννη, λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη, σημείωσε ότι «θλίβομαι για όσα λέγονται, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι αξίες και οι ικανότητες δεν έχουν συγγένεια».

Οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες ευχαρίστησαν τον Αλέκο Καχριμάνη και δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν για τη νικηφόρα πορεία της παράταξης.

«Τον ίσκιο μας τον κοιτάζουμε το μεσημέρι. Τον πήχη δεν τον βάζουμε ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά. Τον βάζουμε ρεαλιστικά», ανέφερε ο Θωμάς Πιτούλης.

«Έχουμε έναν δοκιμασμένο και πετυχημένο νομάρχη. Στόχος είναι να προσφέρουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο στον τόπο», σημείωσε η κ. Καλογιάννη.

«Είμαστε αυτοδιοικητικοί και θα δουλέψουμε για τον τόπο μας. Είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία μου με τον Αλέκο Καχριμάνη και θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να πάει και η Άρτα μπροστά» δήλωσε ο κ. Κώστας Παππάς.

Τέλος ο κ. Στράτος Ιωάννου ευχαρίστησε το Νομάρχη, σημειώνοντας ότι το πάθος που διέκρινε στον κ. Καχριμάνη ήταν αυτό που τον οδήγησε στην απόφαση να επανακάμψει στα αυτοδιοικητικά πράγματα. «Προερχόμαστε όλοι από την αυτοδιοίκηση και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας» ανέφερε ο κ. Ιωάννου.

Ο κ. Καχριμάνης ολοκληρώνει όπως ανέφερε την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και σύντομα θα δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Το μεγάλο στοίχημα για την Παραμυθιά, 2010-09-14 22:59:08

Τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνική ευημερία, την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της Παραμυθιάς, είναι ευκαιρία να καλυφθούν με το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών, αν και εφόσον η νέα αυτοδιοικητική αρχή της Παραμυθιάς, όπως αυτή προκύψει από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, δεν αναλωθεί σε μικροπολιτικές ενέργειες και αγγαρείες με σκοπό την αυτοπροβολή και την κάλυψη των αναγκών της ματαιοδοξίας τους. Ο νέος καλικρατικός δήμος έχει αυξημένες λειτουργίες με περισσότερες αρμοδιότητες αφού, π.χ. διευθύνσεις της πολεοδομίας και της αγροτικής ανάπτυξης έρχονται στην Παραμυθιά. Αυτό σημαίνει περίπου 20 νεους υπαλλήλους, η διαχείριση των οποίων θα είναι λίγο πιο περίπλοκη απ’ ότι ήταν μέχρι και σήμερα. Ο εκάστοτε Δήμος θα πρέπει να λειτουργεί οργανωτικά σαν μεγάλη εταιρεία. Με αξιολόγηση εργαζομένων, παρακολούθηση εργασιών και φυσικά, αποτέλεσμα.

Η Διαχείριση είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι το παραγόμενο έργο.

Η ανάγκη είναι επιτακτική για μια σειρά από έργα που όσο και μικρά και αν φαίνονται είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά. Τέτοιες παρεμβάσεις μπορεί να είναι τα παρακάτω:

  • Επαναδιαπραγμάτευση με την σχολή καλών τεχνών για την δημιουργία του εγκεκριμένου παραρτήματος στην πόλη μας
  • Αξιοποίηση των κατασκηνώσεων
  • Σαφής πολιτική υπέρ της αναπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού
  • Ανάδειξη του ιστορικού κέντρου
  • Δημιουργία λαογραφικού μουσείου
  • Η διατήρηση της ονομασίας του Δήμου
  • Δημιουργία εργατικών κατοικιών
  • Αξιοποίηση δημοτικής γης (χορήγηση γης σε δημότες ή εσωτερικούς/εξωτερικούς μετανάστες για την δημιουργία οικίας)
  • Δημιουργία επαγγελματικού καταλόγου και τουριστικού οδηγού
  • Πολεοδομικό/Χωροταξικό σχέδιο Παραμυθιάς
  • Πλακόστρωση όλης της Κ. Καραμανλή με μια λωρίδα για αυτοκίνητα
  • Δημιουργία μονίμου πάρκινγκ (δωρεάν)
  • Επαναλειτουργία του 1ου Δημοτικού σχολείου (2 εξαθέσια αντί ενός δωδεκαθέσιου)
  • Αξιοποίηση οικοτροφείου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς
  • Συνεχή ενημερωτικά αγροτικά και εμπορικά σεμινάρια για επιδοτήσεις υπό την αιγίδα του Δήμου
  • Σαφής πολιτική υπέρ της πράσινης αναπτυξης κυρίως υπέρ των αγροτών
  • Ανάδειξη του ιστορικού ορολογιού (γκρέμισμα του κτιρίου έκτρωμα που βρίσκεται μπροστά)
  • Αναβάθμηση της εμποροπανήγυρης (μέσα στην Παραμυθιά με οργανωμένα stands)
  • Ενίσχυση των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων
  • Δημιουργία περιπτέρου / οδηγού ενημέρωσης
  • Προβολή σε τουριστικές εκθέσεις
  • Ονομασία οδών και σήμανση για τα αξιοθέατα της πόλης
  • Συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο και έγκριση των πολλών προτάσεων που έχει καταθέσει
  • Ανάδειξη των εκδηλώσεων του Δήμου που περιορίζονται στον «κλειστό» Παραμυθιώτικο κύκλο
  • Ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη σε τοπικά προϊόντα
  • Ετήσια εμποροεπαγγελματική έκθεση (η μοναδική στην Θεσπρωτία)
  • Επαναπροσέγγιση του ευεργέτη Βούλγαρη
  • Επανεξέταση και τήρηση των όρων λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς
  • Συνέχιση των ακυρωμένων έργων του ΘΗΣΕΑ (ηλεκτροφωτισμός δημοτικών διαμερισμάτων κ.λπ.)

Λεπτομέρειες …, θα πουν πολλοί. Ναί, αλλά η επιτυχία εξαρτάται πάντα από αυτές. Ξεκάθαρο όραμα και επιτέλους δουλειά. Αυτά είναι που θα αναβαθμίσουν την πόλη μας, ώστε επιτέλους η Παραμυθιά να ξανααποκτήσει την αίγλη του παρελθόν.

Η μεγάλη ευκαιρία είναι μπροστά. Όποιο δημοτικό συμβούλιο και αν προκύψει… να κάνει την διαφορά… . 53,729 .

Βαγγέλης Αργύρης: το όνομα και το σήμα του συνδυασμού, 2010-09-14 21:48:09

Δελτίο Τύπου Βαγγέλη Αργύρη

 

Ανακοινώνουμε σήμερα στις Ηπειρώτισσες και στους Ηπειρώτες το όνομα και το σήμα του συνδυασμού μας.Επιλέξαμε την παρουσίασή του με μία απλή ανακοίνωση καθώς θέλησή μας είναι η προεκλογική περίοδος να εξελιχθεί με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες και τη μεγαλύτερη δυνατή επίγνωση της οικονομικής συγκυρίας που ζει η πατρίδα μας.Για το λόγο αυτό θα αποφύγουμε περιττές εκδηλώσεις και δαπάνες που δεν κινούνται στην κατεύθυνση της αντιπαράθεσης θέσεων και επιχειρημάτων.Εμείς επιθυμούμε έναν προεκλογικό αγώνα διαλόγου και αναζήτησης αξιόπιστων λύσεων για το μέλλον του τόπου μας.Πιστεύουμε απόλυτα σε αυτό που λέει ο λαός μας ότι «μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις» και οι εικόνες του τόπου μας αποδεικνύουν τις άπειρες δυνατότητες της Ηπείρου για Ανάπτυξη, Δημιουργία και Πρόοδο.Αυτός είναι ο στόχος μας , αυτή είναι η δέσμευσή μας.Πιστεύουμε ότι η Ήπειρος , ο τόπος μας, μπορεί με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετής Περιφερειακής Διοίκησης, να αλλάξει σελίδα και να πάει Μπροστά.Με όραμα, πρόταση και ρεαλισμό.Με θέληση, δουλειά και διαφάνεια.Κοιτάμε την Ήπειρο στα μάτια και…Κοιτάμε Μπροστά…

ΗΠΕΙΡΟΣ. ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ

ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Δίνουμε σήμερα ταυτότητα στη συλλογική μας προσπάθεια και στόχος μας είναι να δώσουμε ποιότητα και στην προεκλογική περίοδο με σεβασμό στους πολίτες και ουσιαστική παράθεση και αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων για την Ήπειρο που θέλουμε. Στα πλαίσια της διαφάνειας και της λογοδοσίας που πιστεύουμε, ο επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιος Περιφερειάρχης , κ. Βαγγέλης Αργύρης, δημοσιοποιεί σήμερα το σύνολο τόσο των περιουσιακών του στοιχείων όσο και της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης και τη δήλωσης «πόθεν έσχες» που έχει καταθέσει στα αρμόδια όργανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.Η ενέργεια αυτή , θεωρούμε, ότι αποτελεί υποχρέωση όλων όσων διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας, για να μπορέσουμε να χτίσουμε μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία και να δώσουμε την πραγματική αξία και ουσία της πολιτικής ως διαδικασία έμπνευσης, δημιουργίας και προσφοράς.Πρέπει όλοι οι πολίτες να γνωρίζουν «πως μπαίνουν και πως βγαίνουν» από την πολιτική όσοι διεκδικούν την ψήφο τους.

Ασθενής σεισμική δόνηση στην Παραμυθιά, 2010-09-14 21:37:56

Ασθενής σεισμική δόνηση εντάσεως 2,8 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι με επίκεντρο την Κρυσταλλοπηγή του Δήμου Παραμυθιάς. Η σεισμική δόνηση δεν έγινε αισθητή ενώ το εστιακό της βάθος συμφωνά με το αστεροσκοπείο Αθηνών ήταν 2 χιλιόμετρα. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ Εφήβων στην Παραμυθιά, 2010-09-11 15:56:14

Με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων θα πραγματοποιηθεί το 3ο τουρνουά μπάσκετ «49 ΠΡΟΚΡΙΤΩΝ» που διοργανώνει η ΚΑΕ Παραμυθιάς το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμαναστήριο Παραμυθιάς. Στο τουρνουά, εκτός από την Εθνική, θα συμμετέχουν ο Κρόνος Ιωαννίνων, ο ΑΟ Αγρινίου και φυσικά η ΚΑΕ Παραμυθιάς. Το τουρνουά πραγματοποιείται στη μνήμη των 49 ηρώων που εκτελέστηκαν από τις κατοχικές δυνάμεις με την συνεργασία των Τσάμηδων.

H Εθνική Εφήβων τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις με πολλές κατακτήσεις μεταλλίων όπως:

  • Στο Μουντομπάσκετ του 2009 που διοργανώθηκε στη Μελβούρνη η Εθνική Εφήβων κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Στον τελικό ηττήθηκε από την Εθνική Εφήβων των ΗΠΑ με σκορ 88-80.
  • Στο Ευρωμπάσκετ του 2008 που διοργανώθηκε στον Πύργο η Εθνική Εφήβων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αήττητη. Στον τελικό νίκησε την Εθνική Εφήβων της Λιθουνίας με σκορ 57-50
  • Στο Ευρωμπάσκετ του 2007 που διοργανώθηκε στη Μαδρίτη η Εθνική Εφήβων κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο έχοντας ηττηθεί στον τελικό από την Εθνική Εφήβων της Σερβίας με σκορ 89-92.

Το προγραμμα 3ου τουρνουά μπάσκετ 49 προκρίτων εχει ως εξής:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

17:00 ΚΑΕ Παραμυθιάς – Κρόνος Ιωαννίνων

19:00 Εθνική Ελλάδος Εφήβων – ΑΟ Αγρινίου

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

16:00 Εθνική Ελλάδος Εφήβων – ΚΑΕ Παραμυθιάς

18:00 Κρόνος Ιωαννίνων ΑΟ Αγρινίου

«Η δικτατορία της ομορφιάς» στο θέατρο Καρκαμίσι, 2010-09-11 17:14:58

Σήμερα στις 21:00, στο θέατρο Καρκαμίσι, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η δικτατορία της ομορφιάς» απο το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας.

Ένας άνδρας, σε μια –δημοσιογραφική- κουτσομπολίστικη τηλεοπτική εκπομπή διηγείται τη ζωή του. Είχε μια ήσυχη ζωή μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι όλοι τον θεωρούν ανείπωτα άσχημο. Η επίσκεψη του στο χειρουργικό τραπέζι ενός διάσημου πλαστικού χειρουργού τον μεταμορφώνει σε πολύ όμορφο. Η ζωή του ανατρέπεται και γεμίζει ενδιαφέρον, χρήμα, γυναίκες, ελαφράδα. Ο χαρακτήρας του αλλάζει. Η γυναίκα του τον ποθεί, ο διευθυντής του του δίνει προαγωγή, ο πλαστικός του τον περιφέρει από ιατρικά

συνέδρια σε τηλεοπτικές εκπομπές, μία δημοσιογράφος κάνει τη ζωή του φύλλο και φτερό, τρεις νοσοκόμες τραγουδούν και χορεύουν σχολιάζοντας και μία καθαρίστρια ονειρεύεται να γίνει όμορφη. Μέχρι που όλα ανατρέπονται….. Μια κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς και πολλά τραγούδια.

Συντελεστές:

Σύλληψη και συρραφή κειμένων- Σκηνοθεσία- Επιμέλεια κίνησης: Λίλη Σακκά

Βοηθός Σκηνοθέτη- Στίχοι Τραγουδιών: Αλέξανδρος Τσανέλης

Σύνθεση Μουσικής- Μουσική Διδασκαλία: Ντίνος Γιαννακός

Σκηνικά- Κουστούμια: Λίλη Σακκά, Αλέξανδρος Τσανέλης

Μάσκες: Πέλλα Καλογήρου

Διδασκαλία Λάτιν Χορών: Πάνος Αγγελίδης

Φωτισμοί: Γεωργία Παπαδιώτη –Λίλη Σακκά

Κατασκευή κουστουμιών: Γεωργία Παπαδιώτη

Ηλεκτρολόγος : Γιάννης Φατούρος

Παίζουν οι Ηθοποιοί:

Σούλα Μπαχλάβα, Μπάμπης Κανένας, Νίκος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Λογοθέτης, Βιβή Μπάρκα, Φαίδρα Τζιάλλα, Χριστίνα Κολλιού, Λαμπρινή Τζίμα, Έφη Σολδάτου

In this article

Join the Conversation