Στο 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας η ΘΕΑΤΟ

Με το «σ΄ Άρκας Πνεύμα» του Γιάννη Δημάκα

Στο 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας θα βρεθεί η ΘΕΑΤΟ και το «σ΄ Άρκας Πνεύμα» του Γιάννη Δημάκα.

Το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 26 Μαρτίου 2022 και διοργανώνεται απο την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Στην σχετικη ανακοίνωση η ΘΕΑΤΟ αναφέρει:

Πρόκριση της ΘΕΑΤΟ στο 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, από 17 έως 26 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 , στις 8.30 η παράσταση «σΆρκας Πνεύμα» που είναι βασισμένη σε σκίτσα του Αρκά , με επιμέλεια κειμένου και σκηνοθεσία Γιάννη Δημάκα θα ταξιδέψει στο μεγαλύτερο και μακροβιότερο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου .

Η επιλογή μας εκτός του ότι από μόνη της αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας , μας γεμίζει χαρά και μας εμπνέει , μας δίνει δύναμη και σιγουριά να συνεχίσουμε το δικό μας μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου στο οποίο συνταξιδιώτες είστε εσείς οι θεατές μας.

Η ΘΕΑΤΟ 26 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Παραμυθιάς , για τον Δήμο Σουλίου , την Θεσπρωτία αλλά και ακόμη πιο μακρυά για την Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα .

Η αποστολή που θα πλαισιώσει το νέο μας θεατρικό ταξίδι αποτελείται από τους ηθοποιούς:

Ματίνα Τζάκου, Δημήτρης Χρήστου, Σπυριδούλα Γόγολου,  Άννιτα Δημητρίου , Πόπη Πατσιούρα, Μαρία Αναγνωστοπούλου , Γιάννης Δημάκας, Χρήστος Ευαγγελίδης και από την φίλια θεατρική ομάδα ΘΕΟΦΙΛ , Δημήτρης Σκεύης, Φένια Μυλωνά ,Πόπη Μπότου , Άννα Τέσσια.

Στην Τεχνική υποστήριξη η Χρυσάνθη Μάρκου .
In this article

Join the Conversation