Στο Κόσοβο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παραμυθιάς, Ηγουμενιτσας και Κέρκυρας +Φωτογραφίες

Για αγώνες παλαιμαχων Ελλάδας-Αλβανίας-Κοσοβου

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Αλβανίας στη Παραμυθιά, βρεθηκαν στη Πρίστινα, Κοσόβου η μικτή ομάδα παλαιμάχων Παραμυθιάς-Ηγουμ/τσας-Κερκύρας συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κ. Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση και τους Αντιδημάρχους Ηγουμ/τσας κ.κ Μιχάλη Γκίκα και Ηλία Λώλη, οπου πραγματοποιήθηκαν αγώνες παλαιμαχων Ελλάδας-Αλβανίας-Κοσοβου.

“Ο αθλητισμός εμπλουτισμένος με αρχές και αξίες, εκτός από την εξάσκηση του σώματος αποτελεί μέσο καλλιέργειας του πνεύματος, εξευγενισμό της ψυχής, σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων και όλοι οι λαοί του κόσμου να συμβιώσουμε ειρηνικά και αλληλέγγυα ενώνοντας τις δυνάμεις μας” τόνισαν σε δηλώσεις τους μελη της Ελληνικής αποστολής.

“Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους φίλους οικοδεσπότες Παλαίμαχους του ΚΟΣΟΒΟΥ και φυσικά την πολιτική αθλητική τους ηγεσία για την άριστη φιλοξενία μέσα και έξω από τα γήπεδα και ελπίζουμε να μας επισκεφθούν σύντομα στη πρόσκληση που τους απευθύναμε…” σημείωσαν τα μέλη της Ελληνικής αποστολής

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται, γρασίδι και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "20 BLACKSHARK 三 AI TRIPLE CAM"

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι




In this article

Join the Conversation