Αρχείο-4Όκτώβριος

Ο μοναδικός επιζών της NΙΚΗΣ 4 στην Παραμυθιά, 2010-10-22 18:48:39 Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου...

Ο μοναδικός επιζών της NΙΚΗΣ 4 στην Παραμυθιά, 2010-10-22 18:48:39

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Φ.Ο.Π. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην Πατρίδα ο Γεώργιος Ρήγος (Δίοπος –Μηχανικός ) του Θρυλικού θωρηκτού Βασίλισσα Όλγα, ο τραυματίας μαχητής Λιόλιος Αθανάσιος, ο Ζαφειρίου Αθανάσιος μοναδικός επιζώντας της πτώσεως του αεροσκάφους ΝΙΚΗ 4 το 1974 στην Κύπρο, και η οικογένεια του ήρωα συμπατριώτη μας Παύλου Κελέση ο οποίος έπεσε μαχόμενος ηρωικά στο στρατόπεδο της ΕΛ.ΔΥ.Κ στην Κύπρο στις16 Αυγούστου 1974.

O Φ.Ο.Π στους Αγίους Τόπους, 2010-10-21 21:24:54

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ από τις 24 έως 29 Νοεμβρίου 2010.

Δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή προγράμματος στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κα Παπαχρήστου Μαντώ. Τηλ 697 833 30 56

Θανάσης Παππάς: Επισκέψεις σε Δημοτικά Διαμερίσματα, 2010-10-20 15:47:45
Σήμερα Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010, o υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Σουλίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ Δημιουργίας και Ανάπτυξης» κ. Θανάσης Παππάς, στα πλαίσια των επισκέψεων στις Κοινότητες του Δήμου, θα βρεθεί στα Δημοτικά Διαμέρισμα Παγκρατίου (18:00), Σεβαστού (19:00), Αμπελιάς (20:00) και Ξηρολόφου (21:00), οπού και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους κατοίκους των Κοινοτήτων.


Σύντομα το πρόγραμμα όλων των επισκέψεων.

Όλες οι ειδήσεις για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Σουλίου, στο:

http://elections2010-paramythia.blogspot.com

Νομαρχία Θεσπρωτίας: αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών , 2010-10-21 14:09:39

Το Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο (ΣΝΟ) συνεδρίασε στην αίθουσα συσκέψεων του Νομ. Συμβουλίου της Ν Α με θέματα:

Προγραμματισμός ενεργειών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω πλημμύρων και χιονοπτώσεων εν όψει χειμερινής περιόδου.

Στην σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του κου Νομάρχη, παρουσία όλων των μελών του ΣΝΟ και με την συμμετοχή του υπευθύνων Πολιτικής Προστασίας Δήμων Παραμυθιάς & Συβότων έγινε κατ’ αρχήν ενημέρωση από τον Δ/ντη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κο Σπύρου για τα συμβάντα θερινής περιόδου έτους 2010 όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν μια χρονιά πετυχημένη παρά τα δύσκολα συμβάντα σε μικρό χρονικό διάστημα.Στην συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών λόγω πλημμύρων και χιονοπτώσεων, διατυπώθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων όπου χρειαστεί, όσο και για την πρόληψη όπου αυτή είναι δυνατή.

Προς τούτο διατυπώθηκαν προτάσεις και δόθηκαν οδηγίες για τον συντονισμό των Δήμων και Κοινοτήτων με την ΝΑ , προκειμένου τόσο η πρόληψη όσο και η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες αλλά και χιονοπτώσεις , συνταχθούν στο Τοπικό Σχέδιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ – ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ- ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ».Αποφασίστηκαν συνεχείς συσκέψεις των αρμοδίων φορέων προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί ο Τοπικός ανά Δήμο και Κοινότητα Σχεδιασμός.

ΟΡ.Α.Μ.Α: Τα ονόματα του κεντρικού ψηφοδελτίου , 2010-10-18 22:34:26
Ο Συνδυασμός ΟΡ.Α.Μ.Α με επικεφαλή την υποψήφια Δήμαρχο Παραμυθιάς, Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, ανακοινώσε τα 41 ονόματα που αποτελούν το κεντρικό ψηφοδέλτιο.

Εκλογική  Περιφέρεια Αχέροντα
  1. Γκέγκας Κωνσταντίνος του Σωτηρίου
  2. Κωνσταντίνου Δημήτριος του Κωνσταντίνου
  3. Κωσταράς Σταύρος του Δονάτου
  4. Λαμπροπούλου – Κατσαρού Χρυσάνθη του Σταύρου
  5. Μόσχου – Τσούτη Δήμητρα του Σπυρίδων
  6. Ντούκας Χρήστος του Νικολάου
  7. Παπασταύρου Κωνσταντίνος του Περικλή
  8. Τουλούπη Ιωάννα του Αντωνίου
  9. Τσιρώνης Ιωάννης του Ευαγγέλου

Εκλογική  Περιφέρεια Παραμυθιάς

  1. Αναγνωστοπούλου – Δημάκα Μαρία του Νικολάου
  2. Αποστολίδου – Γιώγου Μαρία του Κωνσταντίνου
  3. Αρβανίτης Ιωάννης του Ευαγγέλου
  4. Γαρίδης Βασίλειος του Χρήστου
  5. Γούσιας Σπυρίδων του Παναγιώτη
  6. Κάλλος Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου
  7. Κατσιμάνης Ευάγγελος του Χαραλάμπους
  8. Κάτσιου Κωνσταντίνα (Νάντια) του Αθανασίου
  9. Κούρτης Ευάγγελος του Σωτηρίου
  10. Μαμούρης Δημήτριος του Χρήστου
  11. Μόκας Πέτρος του Ευθυμίου
  12. Μούτσιος Χρήστος του Αντωνίου
  13. Μπάμπας Δημήτριος (Μάκης) του Ευαγγέλου
  14. Μπέλλος Θεοφάνης του Έκτωρα
  15. Μπέση – Ζιάγκου  Μαρίνα του Παναγιώτη
  16. Μπίκας Θεόδωρος του Βασιλείου
  17. Μπρέστας Δημήτριος του Νικολάου
  18. Ντίνος Χρήστος του Σπυρίδωνα
  19. Ντόκος Μιχαήλ του Χρήστου
  20. Πανταζής Γεώργιος του Κωνσταντίνου
  21. Πατσιούρα Αλεξάνδρα (Αλέκα) του Γεωργίου
  22. Πέτσιος Πέτρος Ιωάννη
  23. Ράπτης Μιχαήλ του Ελευθερίου
  24. Σοφίας Βασίλειος του Χρήστου
  25. Σπύρου Γεώργιος του Ανδρέα
  26. Στάθης Γεώργιος του Αναστασίου
  27. Σταύρου Παναγιώτα (Γιώτα) του Σωτηρίου
  28. Φράγκος Θωμάς του Νικολάου
  29. Χατζάρας Σπυρίδων του Νικολάου

Εκλογική  Περιφέρεια Σουλίου

  1. Δημητρίου Γεώργιος του Δημητρίου
  2. Παππάς Παναγιώτης (Νότης) του Γεωργίου
  3. Τσίπης Ελευθέριος του Γρηγορίου

Όλες οι ειδήσεις για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Σουλίου, στο:

http://elections2010-paramythia.blogspot.com

4,7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ ο σεισμός, 2010-10-17 21:09:25

4,7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ ήταν ο σεισμός που ταρακούνησε την Παραμυθιά στις 20:55’. Το επίκεντρο βρίσκεται στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλίομετρα. Έγινε αισθητός σχεδόν σε όλη την Θεσπρωτία, αλλά ιδιαίτερα στην Παραμυθιά. Δεν έχουν αναφερθεί προς το παρόν ζημιές.

Μεγάλης διάρκειας σεισμός στην Παραμυθιά, 2010-10-17 20:58:42

Μεγάλης διάρκειας σεισμός πριν από λίγα λεπτά έγινε αισθητός σχεδόν σε όλη την Θεσπρωτία, αλλά ιδιαίτερα στην Παραμυθιά, όπου εικάζεται πως είναι και το επίκεντρό του.

Σε αναμονή των ανακοινώσεων του Αστεροσκοπείου και του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Ηττα το Σούλι, ισοπαλία ο Θεσπρωτός, νίκη ο Άρης, 2010-10-17 19:27:04

Δέυτερη ήττα στο πρωτάθλημα για το Σούλι Παραμυθιάς που έχασε από τον καλύτερο Τηλυκράτη Λευκάδας στο στάδιο 49 προκρίτων με 1-3 στα πλαιίσια τις 5ης αγωνιστικής της Δ’ Ενικής. Το Σούλι αν και παρουσιάστηκε πάνοπλο, αφού ο Θανάσης Χαρίσης είχε ετοιμοπόλεμους όλους τους παίχτες μαζί και τον νεοαποκτιθέντα τερματοφύλακα Φίλια, δεν μπόρεσε να φτάσει στην αναμενόμενη απόδοση, αν και θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά ήταν άτυχος σε 2 τουλάχιστον τελικές προσπάθειες. Αρκετός κόσμος στις κερκίδες του σταδίου της Παραμυθιάς.

Διαιτητής ο Κοεμντζίδης με βοηθούς τους Τσαμπαζή και Κουτσιακουτσίδη, όλοι τους από τον σύνδεσμο Κοζάνης.

Το Σούλι με τους 7 βαθμούς και την 6η θέση, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα στο μεγάλο Θεσπρωτικό ντέρμπι.


Ισοπαλία για τον Θεσπρωτό στην πρωτεύουσα της Αιτολοακαρνανίας, από την ΑΕ Μεσολογγίου με 2-2. Αρκετά καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του λιμανιού, αφού συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την κορυφή με την διαφορά 2 βαθμών.

Διαιτητής ο Σφακιανάκης με βοηθούς του Μειντανά και Δόση, όλοι τους από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Ο Θεσπρωτός με τους 10 βαθμούς και την 3η θέση, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το Σούλι Παραμυθιάς στο μεγάλο Θεσπρωτικό ντέρμπι.

 

 

 

 


Την πρώτη νική πέτυχε επιτέλους ο Άρης Φιλιατών στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με αντίπαλο τον Όμηρο Νεοχωρίου με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο Φιλιατών. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Άρη να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο για 40 λεπτά αλλά με έξυπνη τακτική πήρε το πρώτο τρίποντο, δίνοντας έτσι έναν αέρα αισιοδοξίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής ο Τόμπρος με βοηθούς του Κορακιανίτη και Γραίκο, όλοι τους από τον σύνδεσμο Κερκυρας. Ο Άρης με 3 βαθμούς και με την 13η θέση, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Πρέβεζας εκτός έδρας.

Νέες διακρίσεις για το Θεσπρωτικό Καράτε, 2010-10-17 12:44:48

Νέες διακρίσεις από τους συλλόγους του καράτε στην Θεσπρωτία, οπου κάκτησαν 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε εφήβων νέων/νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2010.

Αθλητικός σύλλογος καράτε Παραμυθιάς

Γκορέζη λυγερή3η θέση νεανίδων

Αθλητικός σύλλογος καράτε Φιλιατών

Σκεύης Θεμιστοκλής – 2η θέση εφήβων

Μπούκα Έλενα3η θέση νέων γυναικών

Στασιά Πετρούλα – 3η Θέση νεανίδων

Βασιλείου Θεοδοσία – 5η θέση νεανίδων

Βασιλείου Διονύσης – 5η θέση νέων ανδρών

Πανθεσπρωτικός σύλλογος καράτε

Γραβάνη Αθηνά5η θέση νέων γυναικών . 53,734 .

Το έργο τους δεν ξεχνιέται, 2010-10-16 22:21:35

Ιωάννης Παπαδόπουλος

Διευθυντής ΜΕΘ παιδιατρικής Αντερλεχτ – Βέλγιο

Η ιστορία πολλές φορές λισμονιέται, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν για να βοηθούν την κρίση του κόσμου και για να τεκμηριώνονται θέσεις, απόψεις και στάσεις ζωής. Η ακόλουθη επιστολή έχει σταλεί πριν 21 μήνες στον Νομάρχη Θεσπρωτίας σχετικά με τα παιχνίδια που παίχτηκαν στην πλάτη των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Καρβουναρίου. Σήμερα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ίσως είναι ευκαιρία να δώσουν κάποιες απαντήσεις.

Ανοιχτή επιστολή

Κύριε Νομάρχα,

Σας απευθύνω την παρούσα επιστολή ως απόδημος Έλληνας, με καταγωγή από το Προδρόμι από την πλευρά του πατέρα μου και από το Καρβουνάρι από την πλευρά της μητέρας μου.

Ασφαλώς γνωρίζετε ότι το μέλλον μιας ολόκληρης περιοχής και ειδικότερα των δύο αυτών χωριών υπονομεύεται άμεσα από την κατασκευή ενός ΧΥΤΑ, ειδάλλως δεν θα είχατε αρχικά αντιταχθεί με σθένος στο σχέδιο αυτό πριν αναθεωρήσετε την άποψή σας !

Όπως ξέρετε, δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και μπορώ μάλιστα να παραθέσω τα λόγια σας: «Ο Υφυπουργός κ. Μπέζας και ο Νομάρχης κ. Γιόγιακας πρόταξαν τα στήθη τους ώστε να μη γίνει ο ΧΥΤΑ στη συγκεκριμένη θέση.»*

Επίσης, γνωρίζουμε σήμερα ότι ο ΧΥΤΑ κατασκευάστηκε χωρίς κοινή συναίνεση, με τη βοήθεια των οργάνων της τάξεως και με σειρά σκοτεινών παρεμβάσεων σε πολλούς από τους αρχικούς αντιπάλους του σχεδίου.

Και πάλι, μπορώ να σας αναφέρω το παράδειγμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς, Άλκη Χατζάρα, ο οποίος αφού αρχικά πρωτοστάτησε στην αντίσταση του χωριού του κατά του ΧΥΤΑ, άλλαξε «παράταξη», απέσυρε το προσωπικό ιστολόγιό του με τίτλο ΧΥΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ (http://xatzaras.pblogs.gr/2008/01/hyta-karboynari.html **) και ξεναγεί σήμερα τους επισκέπτες στο χώρο του ΧΥΤΑ (π.χ. στις 3/10/2008) για το σύνολο των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, νομάρχης) παρουσία του συντηρητικού Τύπου. Την ίδια ακριβώς ημέρα, ορισμένοι Καρβουναριώτες κατέθεταν στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας σχετικά με τα «αδικήματά» τους στα συλλαλητήρια τα οποία είχε διοργανώσει ο ίδιος αυτός κύριος!

Ωστόσο, δεν σας απευθύνω την παρούσα για να σας ευαισθητοποιήσω στις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι δημόσιες αρχές για να επιβάλουν το έργο, ούτε για να διεκδικήσω οτιδήποτε εξ ονόματος των τόσων μεταναστών, οι οποίοι επένδυσαν πολλά στη φτωχή μας περιοχή και έχουν το αίσθημα ότι σταυρώθηκαν για δεύτερη φορά με τον εκμηδενισμό της αξίας της περιουσίας τους!

Σκοπός της επιστολής μου δεν είναι καν να διατυπώσω κρίση για όσους κατέβαλαν και όσους έλαβαν τα τριάκοντα αργύρια!

(Αυτοί, σε λίγα χρόνια, θα « πληρώσουν την νύφη » της δυσλειτουργίας και οι πολιτικοί θα « νήπτουν τας χειράς τους »…)

Όχι, κύριε Νομάρχα. Απλώς και μόνο, θα ήθελα να σας θέσω ορισμένα ερωτήματα και ορισμένα στοιχεία τα οποία χρήζουν προσεκτικής εξέτασης, πριν εκδώσετε άδεια λειτουργίας του ΧΥΤΑ***.

Τα όρια οικισμού του Καρβουναρίου είναι κατά πολύ κατώτερα των επιτρεπόμενων από το νόμο αποστάσεων για τη χωροθέτηση ΧΥΤΑ ή κάθε άλλης οχλούσας δραστηριότητας· ένα έγγραφο (παράρτημα 1) που εκδόθηκε από το Δήμο Παραμυθιάς δείχνει ότι, στην καλύτερη περίπτωση, ο ΧΥΤΑ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 371,72 μέτρων από το χωριό!

Με βάση το καταπληκτικό αυτό έγγραφο, ζητήσαμε από έναν εμπειρογνώμονα τοπογράφο να πραγματοποιήσει ακριβέστερη μέτρηση και, προς έκπληξή μας, η απόσταση είναι 131,51 μέτρα (παράρτημα 2).

Εσάς κύριε Νομάρχα,δεν σας εκπλήσσει αυτό;

Επειδή δεν είμαστε γεωλόγοι, απευθυνθήκαμε σε έναν έγκριτο ειδικό σε θέματα ΧΥΤΑ, τον κ. Βουδούρη, Καθηγητή του Α.Π.Θ., και σας διαβιβάζουμε την αξιοπερίεργη έκθεσή του (παράρτημα 3) με το παρακάτω συμπέρασμα

« Για το λόγο αυτόν εκτιμώ ότι δεν θα πρέπει να κατασκευασθεί ο επίμαχος ΧΥΤΑ στη συγκεκριμένη θέση, καθόσον δεν έχουν εκπονηθεί οι απαραίτητες μελέτες (υδρογεωλογική, γεωτεχνική), από τις οποίες θα προέκυπτε η καταλληλότητα της εν λόγω θέσης και δεν παρέχονται εχέγγυα για τη διασφάλιση του φυσικού περιβάλλοντος, της υγείας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της βιωσιμότητας του ίδιου του έργου. »

Εσάς δεν σας εκπλήσσουν οι σοβαροί κίνδυνοι που περιγράφονται στην έκθεση αυτή; Κίνδυνοι που συνδέονται κυρίως με την επιλογή της τοποθεσίας.

Και ας μην επεκταθούμε στην έλλειψη πολιτικής και μέσων για διαλογή και ανακύκλωση των απορριμμάτων στη Θεσπρωτία…

Κύριε Νομάρχα, δεν πάσχουμε από το σύνδρομο NIMBY, αλλά ανησυχούμε πράγματι για το μέλλον μας, την περιοχή μας και την υγεία μας!

Εσείς κύριε Νομάρχα, μετά την ανάγνωση της παρούσας επιστολής και των παραρτημάτων δεν αισθάνεστε λίγο πιο ανήσυχος;

Αναμένω την απάντησή σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Παπαδόπουλος

Διευθυντής ΜΕΘ παιδιατρικής Αντερλεχτ

Βέλγιο

……………………………………………………….

* Απάντηση του Νομάρχη Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα και της πλειοψηφίας του Ν.Σ. Θεσπρωτίας, σε δημοσίευμα της μειοψηφίας (14.05.08)

** « Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Ν.Θεσπρωτίας και ειδικότερα στο Καρβουνάρι είναι η δημιουργία ΧΥΤΑ σε απόσταση 300 μέτρων από το χωριό. Πολλά έχουν ειπωθεί τα οποία είναι αναλήθη. Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει έρθει σε ανοικτή διαμάχη με το χωριό και ο κ. Περιφερειάρχης κατάλογίζει ευθύνες στον κ. Άλκη Χατζάρα (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς) ως υπεύθυνο και παρακινητή της όλης κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρο το Δήμο Παραμυθιάς.

Εμείς μέσα από αυτό το blog θα ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και δεν πρόκειται να ανεχτούμε δηλώσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Φαίνεται ότι ο κ.Πανοζάχος θέλει να αποφασίζει και να διατάζει. Δυστυχώς για εσάς κ.Περιφερειάρχη υπάρχουν και άτομα που νοιάζονται για το καλό του Δήμου. Αλλά μάλλον όποιος διαφωνεί με εσάς ή με τους αρθρογράφους-υποστηρικτές σας, λασπολογείται και επικρίνεται δημόσια. Αυτό τον τρόπο επιλέξατε εσείς για να συκοφαντήσετε ένα ολόκληρο χωριό και ειδικότερα έναν δυναμικό άνθρωπο υποστηρίζοντας πως έχει προσωπικό όφελος.Προσωπικό όφελος και βλέψεις σίγουρα δεν έχει ο κ.Χατζάρας μιας και δεν τον ενδιαφέρει καμία ανώτερη θέση και κανένα άλλο αξίωμα παρά μόνο η τιμή και η υπόληψη του που εσείς αρέσκεστε να διαβάλετε.»

Απο την σελιδα του Άλκη Χαντζάρα Φεβ 2008

*** ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1572 (16 Δεκεμβρίου 2002)

Αριθ.Η.Γ. 29407/3508

Μέτρα και όροι για την υγειονομική ταφή των αποβλήτων

Άρθρο 10

Προυποθέσεις για την χορήγηση άδειας υγειονομικής ταφής αποβλήτων

στ] πριν την έναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ οι αρμόδιες υπερεσίες Περ/ντος και Υγιεινής του Νομού πραγματοποιούν ελέγχους σύμφωνα με το άρθρο 10 (παραγ.5) της 69728/1996 ΚΥΑ και το άρθρο 7 (παραγ.4) της 19396/1997 ΚΥΑ.

In this article

Join the Conversation