Εργασιακά, μεταναστευτικό, υποδομές και εξοπλισμός στην συνάντηση αστυνομικών της Θεσπρωτίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Παρουσία του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Ελευθέριο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας παρουσία του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα Βασίλειου.

Σε σχετικό σχόλιο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας αναφέρει:

“Από την Ένωση μας δόθηκε μια γενική εικόνα που επικρατεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας σχετικά, με τα εργασιακά θεματα, το μεταναστευτικό, τις κτιριακές υποδομές (Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας) και για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ο κ. Υφυπουργός έχοντας την εμπειρία και κατανοώντας το δίκιο των αιτημάτων μας και των συνθηκών της εργασίας μας, μας δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του και υποσχέθηκε σύντομα να υλοποιήσει σημαντικό αριθμό των αιτημάτων μας. Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επισημάναμε την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία μας.

Η Ένωση μας θα συνεχίσει την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να επιλυθούν χρόνια ζητήματα που απασχολούν το ένστολο προσωπικό της περιοχής μας, καθώς η επίλυση τους είναι σημαντική, όχι μόνο για τους Συναδέλφους, αλλά και για όλους τους πολίτες της Θεσπρωτίας αφού θα υπάρχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες ασφάλειας με περισσότερους Αστυνομικούς στην κύρια αποστολή τους.”

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Τσουβαλα Κωνσταντίνο

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και από την Ένωσή επιδόθηκε υπόμνημα θέσεων και προτάσεων μας, οι οποίες αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Δ.Α. Θεσπρωτίας και οι οποίες θα αποδώσουν πολλαπλά οφέλη στην καλύτερη αστυνόμευση του Νομού μας.

Ο κ. Γεν. Γραμματέας εξήρε το έργο της Ένωσής και δεσμεύθηκε προς την κατεύθυνση επίλυσης όσο το δυνατόν περισσότερων εκ των προβλημάτων.
In this article

Join the Conversation