Γενική συνέλευση και επίτιμο μέλος στον Όμιλο Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίου

"Σουλιώτες"

Την τακτική συνέλευσή πραγματοποίησε ο Ομιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης “Σουλιώτες”.

Μεταξύ άλλων και από πρόταση του Δ.Σ. και ομόφωνη απόφαση της τακτικής συνέλευσής τους, ανακήρυξαν την Ελένη Ζέρβα, κάτοικο Πρέβεζας και απόγονο της σουλιώτικης φάρας των Ζερβαίων, επίτιμο μελος του ομίλου, αναγνωρίζοντας, την πολλαπλή συνεισφορά της στις δραστηριότητες του ομίλου, με υλικοτεχνική χορηγία, με υποστήριξη προσωπικής, εθελοντικής εργασίας και με την επαναλαμβανόμενη γενναιόδωρη χορηγία οικονομικής ενίσχυσης στον ομιλο Σουλιωτών.

Ο ομιλος αισθανόμενος ευγνώμων προς το πρόσωπό της, την ευχαριστεί και αναγνωρίζει στο απαύγασμα των πράξεων της, τη γνήσια σουλιώτικη φλόγα, την οποία μεταλαμπαδεύει στους γύρω της.

Οπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, η Ελένη Ζέρβα, συμπράττοντας με τον Όμιλο Σουλιωτών δεν αποδίδει τιμή μόνον στη σουλιώτικη καταγωγή της και στο ένδοξο γένος της, αλλά πρωτίστως, όπως και οι Σουλιώτες του Ομίλου και όλοι όσοι τους στηρίζουν, τιμούν όλα όσα εκπροσωπεί το Σούλι, αποδεικνύοντας περίτρανα, πως η ιστορία του λαού του Σουλίου δεν χάνεται, κληρονομείται, μεταλαμπαδεύεται και ξαναζωντανεύει!



In this article

Join the Conversation