Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ Θεσπρωτίας για τις εκλογές της ΠΟΕ ΟΤΑ

Ανακοίνωση

Η ΔΑΣ ΟΤΑ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να βρίσκεται στους χώρους δουλειάς να συσπειρώνει τους εργαζόμενους σε αγώνες γύρω από τα πραγματικά προβλήματα. Για μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια, την πανδημία. Για τη ζωή και το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για κάθε συναδέλφισσα, για κάθε συνάδελφο. Η συμμετοχή σας αποτυπώνει την ανάδειξη του σωματείου ως γνήσιας αγωνιστικής δύναμης που εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις ανάμεσα σε μόνιμους και συμβασιούχους.

Τώρα, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθούν οι εκλογές για τους αντιπροσώπους μας στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ,απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες, για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο αγώνας και η ενότητά μας, δίνοντας δύναμη στη φωνή μας.

ΣΤΙΣ29/3/2022 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝΠΟΕ ΟΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Δ.Α.Σ. – ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
In this article

Join the Conversation