Σούλι Παραμυθιάς – Απόλλων Πάργας 3-0 , 2011-01-23 17:19:57

Με το επιβλητικό 3-0 έληξε ο σημερινός αγώνας μεταξύ Σουλίου Παραμυθιάς – Απόλλων Πάργας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο...

Με το επιβλητικό 3-0 έληξε ο σημερινός αγώνας μεταξύ Σουλίου Παραμυθιάς – Απόλλων Πάργας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο συνήθης ύποπτος Γιαννάκης ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα (22′, 59′, 66′). Η ομάδα της Παραμυθιάς απέδωσε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήρε το υπέρπολύτιμο τρίποντο με στόχο την παραμονή για τρίτη συνεχή χρονιά στο περιφερικό πρωτάθλημα. Με την σημερινή νίκη το Σούλι ξεκόλλησε από την ζώνη του υποβιβασμού και πέρασε στην 8η θέση. Λίγος κόσμος στις κερκίδες του σταδίου 49 Προκρίτων αφού ο καιρός ήταν άσχημος. Το Σούλι με 18 βαθμούς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Λευκάδα το Νυδρί.

ΣΟΥΛΙ: Φιλιάς, Γεωργίου (73′ Γούλας), Τσουμέτης, Ντούμας, Μπονόβας (69′ Παπάς), Μπίζιος, Γεωλδάσης (61′ Αθανασίου), Ντόκος, Λώλης, Γιαννόπουλος, Γιαννάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου (79′ Παπανικολάου), Θοδωρής (46′ Πετρονάνος), Κολοκούρας, Ε. Βάσιος, Κατσαούνης, Πασχοδήμος, Παπάς, Μάρκο, Σερίφης, Δ. Βάσσιος, Αν. Βάσσιος.

 

Νίκη και για τον Θεσπρωτό στον Λούρο με 1-2. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας κρατάει επαφή με την κορυφή και ελπίζει σε στραβοπάτημα των Τηλυκράτη, Όλυμπο και Αστέρα. Ο Θεσπρωτός με 30 βαθμούς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη στην Ηγουμενίτσα σε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι.

Η διοίκησης του Άρη Φιλιατών αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και έτσι η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής προχώρησε στη ματαίωση του σημερινού αγώνα μεταξύ του Άρη και του Αστέρα Ρόκκας αφού έλαβε υπόψη της έγγραφο του γηπεδούχου σωματείου, με το οποίο ενημερώνει ότι παραιτείται από το Πρωτάθλημα. Έτσι ο Άρης είναι η πρώτη από της 6 συνολικά ομάδες του 5ου ομίλου που θα υποβιβαστούν.

 

Τα αποτελέσματα:

Σούλι Παραμυθιάς-Απ. Πάργας 3-0

Θρίαμβος Λούρου-Θεσπρωτός 1-2

Αρης Φιλιατών-Αστήρ 0-3 α.α

Τηλυκράτης -Ελεούσα 3-0

Φιλοθέη Αρτας-Ολυμπος 1-0

Νυδρί-Μεσολόγγι 1-4

Ομηρος Νεοχωρίου-Πρέβεζα 2-0

Επόμενοι αγώνες:

Οδυσσέας Νυδρίου-Σούλι Παραμυθιάς

Θεσπρωτός-Τηλυκράτης Λευκάδας

Μεσολόγγι-Αρης Φιλιατών α.α

Αστήρ Ρόκας-Θρίαμβος Λούρου

Απόλλων Πάργας-Φιλοθέη Αρτας

Ολυμπος Κέρκυρας-Ομηρος Νεοχωρίου

Θύελλα Ελεούσας-Πρέβεζα

Βαθμολογία

1. Τηλυκράτης Λευκάδας 36

2. Θεσπρωτός 30

3. Ολυμπος Κέρκυρας 30

4. Αστήρ Ρόκας 30

5. Μεσολόγγι 28

6. Πρέβεζα 22

7. Οδυσσέας Νυδρίου 21

8. Σούλι Παραμυθιάς 18

9. Θρίαμβος Λούρου 16

10. Φιλοθέη Αρτας 15

11. Ομηρος Νεοχωρίου 13

12. Θύελλα Ελεούσας 7

14. Αρης Φιλιατών 7

15. Απόλλων Πάργας 3

 

.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!