Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας για το αποτέλεσμα των εκλογών για την ΠΟΕ ΟΤΑ

Ανακοίνωση

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων προς την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» και μας έδωσαν αξιοσημείωτη αύξηση δύναμης!!!

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» απέσπασε 2 Έδρες επί συνόλου 4 Εδρών για την εκλογή των αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και είχε μόλις ΜΙΑ (1) ψήφο λιγότερη από την παράταξη της ΔΑΣ.

Τιμώντας την ψήφο σας, δεσμευόμαστε να υπερασπιζόμαστε ΠΑΝΤΑ τα δίκαια συμφέροντα όλων των εργαζομένων, άσχετα με το τι ψήφισαν, με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές!!!

Δεσμευόμαστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας στέρησαν και προσπαθούν να μας «κλέψουν» οι εργοδότες, οποιασδήποτε κομματικής απόχρωσης!!!
Ευχαριστούμε και τους συναδέλφους που δεν μας ψήφισαν, αλλά συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές και υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου σήμερα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων την οποία και θα τιμήσουμε στο έπακρο.

Συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους που εκλέχθηκαν με οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο καλώντας τους να συμβάλλουν ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, και δηλώνουμε, προς κάθε κατεύθυνση, πως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το ρόλο μας με κάθε τρόπο!

Ειδική αναφορά οφείλουμε στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής : Δημήτρη Καπρινιώτη, Χριστίνα Γιώτη και Βασιλική Κύργιου, που διεκπεραίωσαν με άψογο τρόπο και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα την εκλογική διαδικασία…

«ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ» είπε ο Γκαίτε,
ΕΝΑΝΤΙΑ στο «Διαίρει και Βασίλευε»………..
In this article

Join the Conversation