Προσέφερε βιβλία για την υπο σύσταση βιβλιοθήκη του ομίλου ιστορικής αναβίωσης Σουλίου.

Ευχαριστήριο προς τον συγγραφέα και εκδότη Νίκο Ασημακόπουλο

Ο Όμιλος Σουλιωτών ευχαριστεί θερμά, το συγγραφέα και εκδότη κ. Νίκο Ασημακόπουλο, για την ευγενική του δωρεά, ιστορικών, λογοτεχνικών και εκπαιδευτικών βιβλίων προς τον Όμιλό μας, τα οποία αποτελούν την απαρχή της νεοσυσταθείσας βιβλιοθήκης του Ομίλου μας, η οποία θα στεγαστεί στα γραφεία του Ομίλου Σουλιωτών, στο Δημοτικό Σχολείο της Σαμονίβας Σουλίου. Η βιβλιοθήκη μας ήδη από τη σύστασή της, θα λειτουργήσει ως δανειστική και για τα μέλη μας, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται η αφετηρία αυτού, που είχαμε οραματιστεί εξ αρχής, να ζωντανέψει, δηλαδή, ξανά μετά από πολλά χρόνια(48 χρόνια), το Δημοτικό Σχολείο της Σαμονίβας και να συνεχιστεί ο εκπαιδευτικός του ρόλος- σκοπός για τον οποίο και κτίστηκε- και σταδιακά να εξελιχθεί σε Πνευματικό Κέντρο του Σουλίου, με πολιτιστικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις.

Στην προσπάθειά μας αυτή ο συγγραφέας και εκδότης κ. Νίκος Ασημακόπουλος, γνωστός όχι μόνο για τις εκδόσεις του, αλλά και για το πολύ σπουδαίο και εξαιρετικό του έργο που εκπόνησε για τους Σουλιώτες, με θέμα: «H συμβολή των Σουλιωτών στην επανάσταση του 1821», με την προσφορά του αυτή, δίνει το εφαλτήριο λάκτισμα για την εκκίνηση της επίτευξης των στόχων που οραματιζόμαστε.

Εκφράζουμε προς το πρόσωπό του, εγκάρδιες ευχαριστίες και του ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα για τη συνέχιση του έργου του!



In this article

Join the Conversation