Συνεδρίαση της ΔΚ Παραμυθιάς, 2011-02-01 10:36:54

Συντάκτης: Παντελής Χαράλαμπος Συνεδρίασε εχθές το ΔΣ της Δ.Κ. Παραμυθιάς. Από την συνεδρίαση προέκυψαν τα εξής θέματα: 1. Ως άμεσης προτεραιότητας προτάθηκε από τον Πρόεδρο του συμβουλίου η...

Συντάκτης: Παντελής Χαράλαμπος

Συνεδρίασε εχθές το ΔΣ της Δ.Κ. Παραμυθιάς. Από την συνεδρίαση προέκυψαν τα εξής θέματα:

1. Ως άμεσης προτεραιότητας προτάθηκε από τον Πρόεδρο του συμβουλίου η κατασκευή διαγραμμίσεων και τοποθέτηση πινακίδων σε όλα τα σημεία της πόλης στα οποία καθημερινά οι μικροί μαθητές διασταυρώνουν το δρόμο για να μεταβούν στα σημεία απ’ όπου θα τους παραλάβουν τα οχήματα μεταφοράς.

2. Με την ολοκλήρωση της ψήφισης του προϋπολογισμού, σε συνεργασία με τις οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίας του Δήμου, να υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση (όπου είναι δυνατό), της εσωτερικής οδοποιίας της πόλης.

3. Εκπόνηση νέων μελετών για ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ, ή ακόμα και επανεξέταση άλλων παλαιότερων, έτσι ώστε να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο που θα μας βοηθήσει μελλοντικά στην αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου.

4. Να πραγματοποιούνται μικρές (αρχικά) αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη (φύτεμα λουλουδιών, καθαρισμός μνημείων και κοινόχρηστων χώρων), που μπορούν όμως να αλλάξουν κατά πολύ την εικόνα της καθημερινότητας.

5. Στο θέμα των κάδων απορριμμάτων, να υπάρχει ισομερής κατανομή σε όλη την έκταση της πόλης, ανάλογα βέβαια και με τον αριθμό των κατοίκων σε κάθε περιοχή – γειτονιά.

 

In this article

Join the Conversation