BINTEO | Με λαμπρότητα η Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην Παραμυθιά

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Προστάτη της Θεσπρωτίας

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών και επισήμων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Προστάτη της Θεσπρωτίας.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, οι Βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, o Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι Δήμαρχοι Σουλίου, Ηγουμενιτσας και Φιλιατών Γιαννης Καραγιάννης, Γιαννης Λώλος και Σπύρος Παππας αντίστοιχα, οι Αντιδήμαρχοι Φάνης Μπέλλος, Γιώργος Ντάγκας, Παναγιώτης Παππάς και Σταυρος Κωσταράς,, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Αθανασίου, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας  Πύραρχος Απόστολος Κουρούσιας, ο λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Αντιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Κορίζης,  ο διοικητής του 628 Τάγματος Πεζικού Φιλιατων Ταγματάρχης Γεώργιος Εξαρχόπουλος. ο διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακης Ταγματάρχης Ελευθέριος Βάντζος, ο Διοικητής του Α. Τ Παραμυθιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Γρίβας, ο Προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Παραμυθιάς Επιπυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, και εκπρόσωποι φορέων και συλλογών.

Είχε προηγηθεί Θεία Αρχιερατική Λειτουργία χοροστατούντος, του Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού:




In this article

Join the Conversation