Γράφει ιστορία η Ελένη Αντωνίου στο Βόλος – ΟΦΗ | Γίνεται η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα Super League

H Θεσπρωτή αστυνομικός Βραβεύτηκε από την Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών.

Ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι του Βόλου με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό για τα πλέι άουτ της Super League καθώς η Θεσπρωτή διαιτητής Ελένη Αντωνίου γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας από καταβολής Α’ Εθνικής!

Η Ελένη Αντωνίου βραβεύτηκε από την Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών και η ΚΕΔ και ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ την επιβραβεύουν με έναν ιστορικό ορισμό στη Super League. Μάλιστα, στο πλευρό της θα έχει ως βοηθό την πολύπειρη Χρυσούλα Κουρομπύλια, η οποία παίζει για αρκετά χρόνια στο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας.

Η Ελένη Αντωνίου είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και έχει στο ενεργητικό της αγώνες Champions League γυναικών, ενώ το 2019 είχε γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, που είχε οριστεί ως τέταρτη στο ματς της Super League Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ.



In this article

Join the Conversation