Το σήκωσαν στο διπλό Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου, τελικό στο μονό η Μιχαέλα

Στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beach

Η Μιχαέλα Λάκη και η Δήμητρα Παύλου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διεθνές τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου, ενώ η Λάκη προκρίθηκε και στον τελικό του μονού, όπου θα επιχειρήσει αύριο να κάνει το “double”.

Ακόμα ένα εξαιρετικό ματς έκανε η Μιχαέλα Λάκη στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach, κερδίζοντας σε 69 μόλις λεπτά τη Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei με 6-1, 6-1, για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Ούτε ένα σετ δεν έχει χάσει η Μιχαέλα σε 4 αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα, ενώ προκρίθηκε στον 2ο τελικό της καριέρας της στο επαγγελματικό Circuit της ITF. Στα ίδια γήπεδα είχε προκριθεί στον 1ο και είχε κερδίστο διεθνές τουρνουά 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beachσει και τον τίτλο, τον περασμένο Νοέμβριο.

Στον τελικό η 17χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Tilwith Di Girolami, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε την Ελένη Χριστοφή με 6-2, 6-3.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με έναν ακόμα θρίαμβο της Λάκη, που μαζί με τη Δήμητρα Παύλου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, κερδίζοντας την Τσέχα Ivana Sebestova και τη Γερμανίδα Franziska Sziedat στον τελικό, με 6-4, 7-6 (3).

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος και για τη Λάκη και για την Παύλου, στα διπλά Futures διοργάνωσης. Αμφότερες έχουν κερδίσει έναν τίτλο μαζί με την Ελένη Χριστοφή, η Λάκη φέτος στο Monastir της Τυνησίας και η Παύλου πέρσι στο Ηράκλειο.



In this article

Join the Conversation