Μηνύματα συγχαρητηρίων για την πρωταθλήτρια ΚΑΕ Παραμυθιά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Απο πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, φορείς και συλλόγους

Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης: Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα !! Πρωταθλητές και έτοιμοι για Γ’ εθνική!! Μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και σε όλους αυτούς που συνέβαλαν για την επίτευξη αυτού του στόχου!!

Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας: Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της ΚΑΕ Παραμυθιάς που με έκανε περήφανους! Καλή πορεία στη Γ’ Εθνική και πάντα επιτυχίες!

Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης: Όταν παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος είναι μια γροθιά, τότε ταβάνι είναι ο ουρανός! Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΚΑΕ Παραμυθιά για την άνοδο για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική κατηγορία! Πάντα επιτυχίες! Θα είμαστε δίπλα σας!

Προέδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλα Μπραίμη: Θερμά συγχαρητήρια στην ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ για την ανοδο της στην Γ εθνικη η σκληρή και στοχευμενη προσπάθεια απεδοσε καρπούς !! Συγχαρητήρια στους παικτες ,τους προπονητες, τη διοίκηση και τους φίλαθλους!! Μας κάνατε περήφανους!!Είμαστε στο πλευρό σας!!

ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς: Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ της πόλης μας για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση, με τη βοήθεια όλων μας. Αξίζουν πολλά μπράβο σε διοίκηση, παίκτες και προπονητές!

Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς: Υπερήφανοι για την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας. Πολλά συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Παραμυθιά, για την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα με μια μόλις ήττα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: Η Θεσπρωτία πανηγυρίζει την άξια άνοδο της Παραμυθιάς στην Γ΄ Εθνική κατηγορία Μπάσκετ. Συγχαρητήρια στους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, την διοίκηση και τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας και καλή πορεία στην νέα αγωνιστική σεζόν. Πολλά μπράβο!!

Αμαζόνες: Οι Αμαζόνες 2008 Θεσπρωτίας συγχαίρουν την ομάδα μπάσκετ ΚΑΕ Παραμυθιάς για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία!

Λαϊκή Συσπείρωση Παραμυθιάς: Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της περιοχής μας για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Γ εθνική κατηγορία. Πολλά μπράβο στους παίκτες, στις ακαδημίες, στην διοίκηση, στους φίλους της ομάδας, σε ολόκληρο τον αθλητικό οργανισμό της ΚΑΕ Παραμυθιά. Ευελπιστούμε αυτή η επιτυχία να ωθήσει ακόμη περισσότερα παιδιά και εφήβους της περιοχής μας να ασχοληθούν με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.




In this article

Join the Conversation