Ο MVP της σεζόν και η καλύτερη ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ, είναι στους πρόποδες του Γκορίλα…

Ο εκρηκτικός Γκαρντ Κώστας Χάιδος στους τελικούς με την ΑΕΔΠ είχε μέσο όρο 23,5 πόντους

Η Παραμυθιά πραγματοποίησε ενα εκπληκτικό πρωτάθλημα και στον τελικό επικράτησε με 2-0 της ομάδας που εθεωρείτο απο πολλούς και όχι άδικα μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ της ΑΕ Δόξας- Πύρρου Άρτας με βάση την επένδυση που είχε κάνει.

Με ένα κόουτς έμπειρο όπως ο Τάκης Παππάς και με μια ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα μέσα και έξω απο το παρκέ έφτασε σε αυτό που πολλοί αποκαλούν θαύμα αλλά για αυτούς μόνο τέτοιο δεν ήταν. Τελείωσε το πρωταθλημα με 19-1 έχοντας βγεί αλώβητοι απο τον πολύ δύσκολο Βόρειο όμιλο και στα playoff έφτασε στο πικ της απόδοσης της ξεπερνώντας στα ημιτελικά τον ΠΑΣ Ναυπάκτου με 2-0 και στον τελικό με την ΑΕΔΠ επιβεβαίωσε την υπεροχή της.

Σε μια ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και παίκτες μ πλούσια εμπειρία όπως οι Κρικώνης, Μάλλιος, Τσιρώνης κτλ αυτός που έκανε την διαφορά όλη την χρονιά και δικαίως του απονέμουμε τον τίτλο του MVP είναι ο τρομερός νεαρός Κώστας Χάιδος. Γκαρντ με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά. Εκρηκτικός, πάρα πολυ καλός στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και σε σετ παιχνίδι, με πολύ καλό σουτ και με πνεύμα νικητή. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΔΠ στους τελικούς είχε μέσο όρο 23,5 πόντους μέσο όρο όντας ασταματήτος.

Μια περιοχή που διψάει για μπάσκετ η Παραμυθιά με ένα πανέμορφο γήπεδο ετοιμάζεται για το παρθενικό της ταξίδι στην Γ Εθνική και το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν πηγαίνει για… τουρισμό. Έχει άλλωστε όλα τα εχέγγυα για να πετυχει. Διοίκηση, γήπεδο, κόσμο, προπονητή.

Μιχάλης Σταμουλάκης – Βasket247
Φωτογραφία Λευτέρης Τζώρτζης




In this article

Join the Conversation