Το “σήκωσε” για 2η συνεχόμενη χρονιά η Μιχαέλα Λάκη στο Lyttos Beach

Στα διπλά, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων, μαζί με τη Lola Radivojevic.

Η Μιχαέλα Λάκη κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στα διπλά στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου στο Lyttos Beach, μαζί με τη Lola Radivojevic.

Η Μιχαέλα, η οποία είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο μαζί με την Δήμητρα Παύλου, κατέκτησε και αυτή την εβδομάδα τον τίτλο στο διπλό, στο Lyttos Beach του Ηρακλείου.

Μαζί με τη Radivojevic, κέρδισαν στον σημερινό τελικό τις κορυφαίες του ταμπλό, την Αυστραλή Gabriella Da Silva Fick και την Ολλανδή Stephanie Judith Visscher, με 6-1, 4-6, 10-8.

Παρότι Λάκη και Radivojevic είχαν προηγηθεί με 6-1, 3-1, έχασαν το 2ο σετ με 4-6 και έμειναν πίσω με 1-6 στο match tie-break! Παρά το comeback τους, βρέθηκαν σε δύσκολες θέσεις και αργότερα, στο 5-7 και στο 6-8, κέρδισαν όμως τους 4 τελευταίους πόντους -και τους 9 από τους 11 τελευταίους συνολικά- για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να ολοκληρώσουν την σπουδαία επικράτησή τους σε 1 ώρα και 19 λεπτά.

Για τη Λάκη, αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη στα διπλά στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach γι’ αυτές τις δυο εβδομάδες. Έφτασε επίσης τους 3 τίτλους στην καριέρα της σε επαγγελματικές διοργανώσεις της ITF η 17χρονη Ελληνίδα στα μονά, έχοντας κερδίσει και έναν τίτλο στα μονά, στα ίδια γήπεδα το 2021.
In this article

Join the Conversation