Ο Κώστας Πανταζής για την εκλογή του στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Δήλωση

Συμμετέχω στα Συνέδρια του ΠΑΣΟΚ από το 2001, από 22 χρόνων. Συμμετέχω συνεχώς και ανελλιπώς από τότε, βιώνοντας όλες τις διακυμάνσεις της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, της τελευταίας εικοσαετίας…της ήττας του 2004, του θριάμβου του 2009, των μνημονίων, της εκλογικής κατάρρευσης το 2012 και το 2015, της επανένωσης και ίδρυσης του Κινήματος Αλλαγής, μέχρι και σήμερα…

Με το πέρας του Συνεδρίου μας, συμπληρώθηκε ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της μικρής πολιτικής μου διαδρομής.

Και αυτή η συγκυρία με φέρνει πάλι εκλεγμένο στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ από τα βαθη της καρδιάς μου τις φίλες και φίλους , τις συντρόφισσες και συντρόφους , που με υποστήριξαν και με εξέλεξαν στο Κεντρικό όργανο του Κινήματος.

Ένας προσωπικός αναστοχασμος, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν έχει τόσο σημασία η υψηλή μου κατάταξη και ο μεγάλος αριθμός ψήφων. Σημασία έχει πρωτίστως ότι και σε αυτό το Συνέδριο, με υποστήριξαν καλοί ΦΙΛΟΙ, δοκιμάστηκαν αξιόπιστα και πετυχημένα σχέσεις ειλικρινείς, σχέσεις ζωής, που υπερβαίνουν πολιτικά και εσωκομματικά ρεύματα. Και ήταν αυτο που αποτέλεσε ξεκάθαρα τη βάση της προσωπικής εκλογικής μου επιτυχίας. Μαζί βέβαια με πολλούς νέους φίλους και συντρόφους που με υποστήριξαν για πρώτη φορά και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και συνάμα ευθύνη για μένα.

Ένα πολιτικό συμπέρασμα με οδηγεί στη σκέψη ότι οι προκλήσεις και τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Καθαρός και προοδευτικός λόγος και ουσιαστική ενότητα είναι τα εργαλεία για την επιτυχία της Παράταξης. Πάνω σε αυτά θα έχουμε άλλωστε πολλά να πούμε.

ΥΓ. Θα μου επιτρέψετε και μια ακόμα προσωπική αναφορά. Το Συνέδριο αυτό αποτέλεσε το ΠΡΩΤΟ Συνέδριο, στο οποίο “συναντηθήκαμε” ως σύνεδροι ο πατέρας μου, ο Γιώργος ο Πανταζής, και εγώ…Αυτό γιατί η έναρξη της δικής μου πολιτικής συμμετοχής στα Συνέδρια του ΠΑΣΟΚ συνέπεσε με τη λήξη της δικής του πολιτικής και συνδικαλιστικής διαδρομής, που ξεκίνησε από το ΠΑΚ της Γερμανίας αλλά και το μακρινό 1974 και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, από τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Θέλω να σας μεταφέρω και τις δικές του ευχαριστίες για την εκλογική μου επιτυχία αλλά και την διαχρονική του κουβέντα, που επαναλάμβανε συνεχως και στο Συνέδριο. “ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ…



In this article

Join the Conversation