Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

.

Με την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που ξεκινά αύριο.

Μια σημαντική δοκιμασία κατά την οποία καλείστε να διεκδικήσετε μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οπλισμένοι με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σθένος για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Μιας προσπάθειας που αρχίζει, για να δικαιώσει τον πολυετή αγώνα στα μαθητικά θρανία και ταυτόχρονα, να επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, δίχως όμως να καθορίσει την πορεία της ζωής σας.

Ωστόσο, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που θα αποτελέσουν την αρχή των νέων προκλήσεων για την επίτευξη των ονείρων σας, επομένως δεν θα πρέπει να το βάζετε κάτω με τυχόν αποτυχίες και απογοητεύσεις.

Ας είναι οι εξετάσεις αυτές η αφετηρία της διαδρομής προς την ενήλικη ζωή, γεμάτη με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα, για την κατάκτηση των στόχων σας.

Παράλληλα, να ευχηθώ και στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που όλη τη χρονιά υπήρξαν συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες σας, υγεία και καλό κουράγιο για να συνεχίσουν να στηρίζουν τις επιλογές σας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Ιωάννης Σπ. Καραγιάννης



In this article

Join the Conversation