Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Ευάγγελος Κοσιώρης, για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μήνυμα

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων για το τρέχον σχολικό έτος, θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων καλή επιτυχία.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταυροδρόμι στο πέρασμα των νέων μας στην ενήλικη ζωή, αλλά δεν είναι το μόνο. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν για όλους, τόσο για εκείνους που θα καταφέρουν να περάσουν το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτώντας σε κάποια σχολή της επιλογής και προτίμησής τους, όσο και για όλους τους άλλους.

Με αισιοδοξία, επιμονή και προσπάθεια οι στόχοι σας θα ευοδωθούν και οι θυσίες σας θα πιάσουν τόπο. Πολιτεία και εκπαιδευτικοί είμαστε δίπλα σας.

Με σωστή προετοιμασία, ενθάρρυνση, και εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών στηρίζουμε τον αγώνα σας, παρέχοντας περισσότερα και ποιοτικότερα εφόδια στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και συγκέντρωση. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας – Καλή πρόοδο στη ζωή σας.

Κοσιώρης Ευάγγελος – Διευθυντής ΔΔΕ ΘεσπρωτίαςIn this article

Join the Conversation