Απο την ποδηλατόβολτα της Παραμυθιάς για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου +Φωτογραφίες

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, ο Δήμος Σουλίου σέ συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς διοργάνωσε χθες με επιτυχία, μια όμορφη ποδηλατική βόλτα στους δρόμους της Παραμυθιάς…

Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση καθώς υπήρχε πολυάριθμη συμμετοχή τόσο από μικρούς και λιλιπούτειους φίλους μας όσο και από γονείς που τους συνόδευσαν.

Δεδομένων των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε αυτή την εποχή στoν πλανήτη, τo μήνυμα της εκδήλωσης μας είναι πως το ποδήλατο δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι συγχρόνως κι ένα φτηνό και οικολογικό μέσο μεταφοράς.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Ιδιαίτερα το σούπερ μάρκετ ΡΑΜΜΟΣ για την προσφορά χυμών και αναψυκτικών, όπως και την ΒΙΒΉ ΜΆΡΚΟΥ για τα κράνη που μας δάνεισε προκειμένου να τά διανείμουμε στα παιδιά που δεν είχαν δικά τους.

Στο τέλος τής διαδρομής ένας μικρός μας φίλος έφυγε με καινούργιο ποδήλατο και κράνος καθώς ήταν ο τυχερός της κλήρωσης.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στα παιδιά μας, που είναι αλήθεια πως τούς έχουν λήψει όλο αυτό το διάστημα τής πανδημίας.




In this article

Join the Conversation