Στην Αλβανία εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων ο Βασίλης Γιόγιακας

Συνάντηση συνάντηση που θα έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας, επίσκεψη στο Αλβανικό Κοινοβούλιο κ.α

Στην Αλβανία εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, βρίσκεται ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, μαζί με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα και τη βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.

Στο πρόγραμμα των επισκέψεων της κοινοβουλευτικής αποστολής περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας, κ. Nicolla, επίσκεψη στο Αλβανικό Κοινοβούλιο και συνάντηση με τους εκπροσώπων των κομμάτων, καθώς και συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής, Εμπορίου και Περιβάλλοντος, κ. Pellumbi, με την Υπουργό Υποδομών και Ενέργειας, κ. Balluku και με τον Δήμαρχο των Τιράνων, κ. Veliaj.

Η επίσκεψη της κοινοβουλευτικής αποστολής στην Αλβανία ολοκληρώνεται αύριο με τη συνάντηση που θα έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο.



In this article

Join the Conversation