Webinar για την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Απο την Αναπτυξιακή Ηπείρου για άνεργους Θεσπρωτούς στο πλαισιο της δράσης για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Μηχανισμός Διαρκούς Πληροφόρησης και Υποστήριξης της Στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ – ΕΚΤ στην περιοχή υλοποίησης του ΤΑΠΤοΚ – Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» διοργανώνει μια σειρά από webinar.

Σκοπός των webinar είναι η δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία στις επιχειρήσεις του δευτερογενή τομέα της οικονομίας και την δημιουργική βιομηχανία, καθώς και την βιομηχανία της εμπειρίας.

Πρώτο σε σειρά διοργανώνεται ένα webinar με θέμα «Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών- Μια ενδιαφέρουσα πρόταση».

Πότε: Παρασκευή 15 Ιουλίου
Ώρα: 10.00 – 12.00 πμ

Τοποθεσία: μέσω πλατφόρμας zoom (ο σύνδεσμος θα αποστέλλεται σε όσους συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής)

Το webinar απευθύνεται σε ανέργους που προέρχονται από την ΠΕ Ιωαννίνων και την ΠΕ Θεσπρωτίας

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν:

  • για τις δυνατότητες και ευκαιρίες επενδύσεων στους ανωτέρω τομείς
  • για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρονται τόσο μέσω των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ όσο και του ισχύοντος εθνικού πλαισίου κινήτρων ενισχύσεων (π.χ. Αναπτυξιακός Νόμος κλπ.).
  • για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά κατηγορία επένδυσης για την σύσταση επιχείρησης και την έκδοση της άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας.

Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο webinar, συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής https://forms.gle/PCRSwXgMupcww76a8

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: (Πλ.Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου 1, Ιωάννινα) είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.infotaptok.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2651036686-83087.)



In this article

Join the Conversation