Δήλωση του νέου προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ηπείρου κ. Γιώργου Οικονόμου

Αθήνα 2/3/2011 Απόψε το Δ.Σ της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ με εξέλεξε Πρόεδρο. Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης στους ώμους μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ...

Αθήνα 2/3/2011

Απόψε το Δ.Σ της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ με εξέλεξε Πρόεδρο. Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης στους ώμους μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπατριώτες μου.
Στο Δ.Σ υπάρχουν άνθρωποι από διαφορετικές γενιές , διαφοροποιημένες προελεύσεις και εμπειρίες , με πολλαπλές αναζητήσεις, απόψεις και θέσεις.Διαβεβαιώνω πως  όλοι τους θα εκφράζονται όχι μέσω μιας αναγκαστικής και παθητικής συγκατοίκησης , ούτε μέσω μιας παραλυτικής ισορροπίας , αλλά μέσω μιας σύνθεσης ΕΝΩΤΙΚΗΣ , δυναμικής και προωθητικής , γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον της αποδημίας  και της γενέτειρας,γιατί αυτό επιβάλλουν τα πολλαπλά προβλήματα , γιατί αυτό επιβάλλεται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας , του κύρους και της αίγλης της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.Ενωτικά θα αντιμετωπίσουμε και τις δυσχέρειες και τα εμπόδια.

 

Γιώργος Οικονόμου
Πρόεδρος Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

In this article

Join the Conversation