Στην Tour Natur του Ντίσελντορφ η Περιφέρεια για την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού

Πρόσκληση συμμετοχής σε φορείς και επιχειρήσεις

Στη Διεθνή Έκθεση Ενναλακτικού Τουρισμού «Tour Natur 2022» του Ντίσελντορφ της Γερμανίας (που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά μαζί με την Διεθνή Έκθεση «Caravan Salon», η οποία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες παγκοσμίως για τροχόσπιτα), θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο και φέτος η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ.

Η Περιφέρεια Ηπείρου μετρά πολλές συμμετοχές στην συγκεκριμένη διοργάνωση και πέρυσι ήταν ο μοναδικός ελληνικός φορέας που συμμετείχε με δικό της περίπτερο. Φέτος αναμένεται να συμμετέχουν και άλλες Περιφέρειες και φορείς της χώρας μας σε ειδική αίθουσα της Έκθεσης (Hall 3/stand Α08 η Ήπειρος) που θα έχει αποκλειστική αναφορά στο «Ταξίδι και Φύση».

Η γερμανική αγορά και πρωτίστως η περιοχή της Βεστφαλίας-Ρηνανίας, αποτελεί προτεραιότητα για την Ήπειρο, η οποία θεωρείται συνώνυμη του εναλλακτικού τουρισμού.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της, ως συνεκθέτες, Δήμους, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και επιχειρήσεις του κλάδου, ιδιαίτερα αυτές που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό.

Οι συμμετέχοντες συνεκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας προγραμματισμένες επαφές και συζητήσεις με τους εν δυνάμει επισκέπτες από την Γερμανία για τα ειδικά πακέτα και τις προσφορές τους και να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες.

Η «Tour Natur» είναι μια από τις πλέον ενημερωμένες και υψηλής επισκεψιμότητας έκθεση στο είδος της στην Ευρώπη. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στην περσινή διοργάνωση, μετά από τη διακοπή που προηγήθηκε λόγω της πανδημίας, συμμετείχαν 653 εκθέτες από 31 χώρες οι οποίοι παρουσίασαν σε ένα κοινό 185.000 επισκεπτών (το 41% αυτών την επισκέφθηκαν για πρώτη φορά) τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προωθήσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής τους.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 στα email: [email protected] και [email protected] (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα και κ. Χρήστου Καζάκου) με την συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην Έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στην Γερμανική γλώσσα ή και στην Αγγλική.

Το υλικό θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 και ώρα 1 μ.μ.



In this article

Join the Conversation