Σούλι Παραμυθιάς, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος

Ρεπό για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής σήμερα, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος με το Σούλι Παραμυθιάς να δίνει 4 αγώνες εντός (20/3 με Μεσολόγγι, 27/3...

Ρεπό για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής σήμερα, 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος με το Σούλι Παραμυθιάς να δίνει 4 αγώνες εντός (20/3 με Μεσολόγγι, 27/3 με Ελεούσα, 10/4 με Όμηρο Νεοχωρίου, 8/5 με Όλυμπο Κέρκυρας) και 3 αγώνες εκτός (13/3 Αστέρα Ροκά, 3/4 Φιλοθέη Άρτας, 17/4 ΠΑΣ Πρέβεζα), δίνοντας το μεγάλο αγώνα για διατήρηση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Βασικός αντίπαλος της ομάδας της Παραμυθιάς είναι η Φιλοθέη Άρτας (το πιο πιθανό είναι μια από τις 2 ομάδες να υποβιβαστούν), η οποία προηγείται στην βαθμολογία με 2 βαθμούς ενώ οι 2 ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στις 3/4 στην Άρτα σε ένα αγώνα που θα κρίνει πολλά.

 
Αρωγοί στην Σαρακοστή του Σουλίου, είναι ο κόσμος της Παραμυθιάς που στα εναπομείναντα 4 εντός παιχνίδια, θα πρέπει να γεμίσουν την κερκίδα του σταδίου 49 Προκρίτων, ώστε να δούμε το πιο ιστορικό σύλλογο του Δήμου μας και του χρόνου στην Δ’ Εθνική.

In this article

Join the Conversation