Μαγκριώτης: Η αναβάθμιση του ΒΙΟΠΑΘΕ θεωρείται απαραίτητη. Καμία αναφορά στην οδική σύνδεση Κρυσταλλοπηγής Μεσοποτάμου

“Η αναβάθμιση του κόμβου του Βιομηχανικού Πάρκου Θεσπρωτίας στην Εγνατία θεωρείται και από το Υπουργείο απαραίτητη, καθώς οι υφιστάμενοι κλάδοι κρίνονται στα όρια των προδιαγραφών. Θα εξετάσουμε επίσης...

“Η αναβάθμιση του κόμβου του Βιομηχανικού Πάρκου Θεσπρωτίας στην Εγνατία θεωρείται και από το Υπουργείο απαραίτητη, καθώς οι υφιστάμενοι κλάδοι κρίνονται στα όρια των προδιαγραφών. Θα εξετάσουμε επίσης τη δυνατότητα για τη χρηματοδότηση της δημιουργίας κλάδων εισόδου-εξόδου στην Ε.Ο. προς και από Ιωάννινα” δήλωσε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου είχε συνεργασία με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και επισκέφθηκε έργα υποδομών μαζί με το Bουλευτή Θεσπρωτίας Χρ. Κατσούρα και τη Γ.Γ. της Aποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου.
Δυστυχώς όμως δεν ακούστηκε τίποτα για την οδική σύνδεση Κρυσταλλοπηγής Μεσοποτάμου, ένα έργο που θα έδινε νέα πνοή στο τουριστικό προϊόν της Γλυκής και κατ’ επέκτασης του Δήμου Σουλίου αφού η πρόσβαση από την βόρεια Ελλάδα θα είχε απλοποιηθεί. 
Η μόνη αναφορά λοιπόν σε έργα που αφορούν άμεσα το Δήμο Σουλίου, ήταν το ΒΙΟΠΑΘΕ, την ιδία στιγμή που το βάρος δίνεται στην παραθαλάσσια Θεσπρωτία με μια σειρά έργων όπως η επέκταση του Λιμανιού, οι βελτιώσεις του οδικού συστήματος σε Πλαταριά, Σύβοτα, Πέρδικα, Καρτέρι κ.α.

Στο βιντεο που ακολουθεί μπορείτε να δειτε τις δηλώσεις απο την κάμερα του Βαγγέλη Χαλματζή:

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!