Η Αρωγή για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Σουλίου

Το πρόγραμμα Δράσης «Υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση και για τη πρόσβαση σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»,

Ξεκίνησε την Τρίτη 02 Αυγούστου 2022 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 23:59, το πρόγραμμα Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», που αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ περιόδου 2022-2023.

Με την εξαιρετικά καινοτόμο διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr) αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς για την εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω στοιχεία:

  • Κωδικοί taxisnet της ωφελούμενης μητέρας και του συζύγου.
  • Εκτύπωση του Α.Μ.Κ.Α των γονέων και των ωφελούμενων τέκνων.
  • Φωτοαντίγραφο της ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι (κάρτα ανεργίας σε ισχύ).

Κριτήρια επιλογής είναι η οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021) και η οικογενειακή κατάσταση -κοινωνικά κριτήρια όπως η διαβίωση σε μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, η ανεργία γονέων .

Γραμματειακή υποστήριξη για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης θα παρέχεται στο ισόγειο του Δημαρχείου μέχρι της 11-08-2022 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:30 π.μ μέχρι 13:30 μ.μ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2666360137 ή 2666360138

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



In this article

Join the Conversation