Ποιες επιχειρήσεις υποστηρίζουν το Camp Music Project

Έρχεται την Δευτέρα στην Κατασκήνωση Παραμυθιάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών, τα μέλη του και η οργανωτική επιτροπή του Camp Music Project οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και απεριόριστο σεβασμό στους χορηγούς της φετινής εκδήλωσης.

Επιχειρήσεις από όλα τα σημεία του Δήμου Σουλίου στηρίζουν την εκδήλωση μας κάθε χρόνο με τεράστια προθυμία, δίνοντας μας το κίνητρο να προσπαθούμε με παραπανίσιο ζήλο να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε κάθε χρόνο και κάτι καλύτερο.

Φέτος μετά από δυο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, χρόνια που ταλαιπώρησαν αρκετά όλους μας και κατ’επέκταση και τις τοπικές επιχειρήσεις, επιλέξαμε να αλλάξουμε την πολιτική συλλογής χορηγών. Σκεπτόμενοι λοιπόν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αποφασίσαμε να μην κινηθούμε ‘’πόρτα-πόρτα’’ όπως τα προηγούμενα έτη και απευθύναμε ένα κάλεσμα για οποιονδήποτε είναι πρόθυμος να συμμετέχει ως χορηγός σε ένα ετήσιο πρόγραμμα χορηγιών.

Τα αποτελέσματα μας αφήνουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε και μέσω των εκδηλώσεων και δράσεων μας να συμβάλουμε τα μέγιστα για την προβολή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν χορηγούς και μη στο Camp Music Project ώστε να ανταποδώσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο την ικανοποίηση που μας έχετε δώσει όλο αυτό το διάστημα.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο,
Τα Μέλη,
Η Οργανωτική επιτροπή του Camp Music Project.



In this article

Join the Conversation