Με 135 μπασκετμπολίστες και 33 ομάδες, ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 “Μάκης Μπάμπας”

Τα αποτελέσματα και οι δήλώσεις

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 “Μάκης Μπάμπας”.

Συνολικά στο τουρνουά έλαβαν μέρος 33 ομάδες, με 135 μπασκετμπολίστες, με υψηλο επίπεδο απο όλη την Ήπειρο.

Λόγω καιρικών συνθηκών, η δεύτερη αγωνιστική μέρα η απονομή των επάθλων,  μεταφέρθηκε στο κλειστό της Παραμυθιάς αντι του ανοιχτού Προδρομίου.

Νικήτριες ομάδες:

  • Ανδρικό: 1οι Κατσαπλιαραιοι, 2οι Rockets 3οι Γλάροι
  • U18: Sparkling Waters
  • U14: Νο Name

To ευχαριστήριο της οργανωτικής επιτροπής

Με αναπάντεχα μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την ήπειρο ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά 3on3 «Μάκης Μπάμπας».

Με συνολικά 33 ομάδες και πάνω από 70 αγώνες ένα πραγματικά δυνατό αθλητικό διήμερο έφτασε στο τέλος του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους αλλά και την υπομονή που έδειξαν σε τυχόν αδυναμίες ή λάθη που μπορεί να προέκυψαν.

Ευχαριστούμε όλους εσας που με την παρουσία σας σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ήρθατε να παρακολουθήσετε τους αγώνες και να εμψυχώσατε τους αθλητές. Τους χορηγούς μας ορατούς και αόρατους, για την προσφορά τους ολα αυτά τα χρόνια.

Την κοινότητα Προδρομιου και τον ΜΕΣΠ για την φιλοξενία τους αλλά και την βοήθεια που μας παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και τον Δήμο Σουλίου που στάθηκε αρωγός για ακόμη μια χρόνια σε αυτήν την αθλητική εκδήλωση μνήμης.

Κλείνοντας και ορμώμενοι από την λέξη μνήμη, ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που κάθε χρόνο πληθαίνουν και αγκαλιάζουν αυτήν την προσπάθεια προβάλλοντας έτσι τον κύριο σκοπό που δεν είναι άλλος από την ομορφιά της κοινωνικής προσφοράς, του αλτρουισμού και της ανιδιοτέλειας όπως ακριβώς πορεύθηκε και δίδαξε στη ζωή του ο Μάκης.

Δήλωση Δημάρχου Σουλίου

Κατα την απονομή, ο δήμαρχος Σουλίου Γιαννης Καραγιάννης ανέφερε: “Ο Δήμος Σουλίου θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την άνθιση του αθλητισμού αλλά και την προσφορά και την αλληλεγγύη. Μέσα από το τουρνουά αυτό έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια γιορτή του αθλητισμού αλλά παράλληλα τιμούμε έναν Άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. Τέλος αξίζει ένα μπράβο σε όλους όσους κάθε χρόνο στηρίζουν και συμμετέχουν στο τουρνουά αυτό που πλέον έχει γίνει θεσμός”





In this article

Join the Conversation