Επισκέψιμη η Οικία Τζαβέλλα

Ευχαριστήριο - Ανακοίνωση

Η Οικία Τζαβέλλα είναι καθημερινά προσβάσιμη για το Κοινό εξωτερικά. Εσωτερικά είναι επισκέψιμη μέσω των ανθρώπων του Ξενώνα Σουλίου, οι οποίοι παρά τον φόρτο εργασίας τους καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες προσκυνητές να έχουν πρόσβαση σε αυτή. Κάποιες στιγμές αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό λόγω της αυξημένης απασχόλησής τους αυτή την εποχή.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσπάθεια και συνεργασία τους σε αυτό το έργο.

Πρωτίστως όμως η οικογένεια ευχαριστεί όλους εσάς για την τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα του Μνημείου. Κάτι που μας δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε.

Επόμενο ραντεβού μας με έκθεση οικογενειακών κειμηλίων τον ερχόμενο Μάιο, στις τριήμερες επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης Σουλίου 2023, που κορυφώνονται ετησίως την τελευταία Κυριακή του Μαϊου. Εκεί και πάλι η Οικία θα είναι ανοικτή για το Κοινό, με ωράριο που θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας και θα συμπεριληφθεί, όπως έγινε και το 2022 στο εορταστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Επίσης ενημερώνουμε κατόπιν μυνημάτων και mail που λαμβάνουμε, ότι δεν υπάρχει κάποιο σχετικό βιβλίο η φυλλάδιο για την Οικία Τζαβέλλα. Μόνο η ιστοσελίδα της.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της για να είστε ενήμεροι για την λειτουργία της.

Ευχαριστούμε πολύ



In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!