Σε εξέλιξη οι έρευνες για την δολοφονία της 93χρονης. Σε αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.

Πριν δύο μήνες, την είχαν ληστέψει

Μυστήριο καλύπτει (για την ώρα) το στραγγαλισμό 93χρονης γυναίκας με καταγωγή απο την Παραμυθιά την περασμένη Κυριακή στην Κέρκυρα, με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών να στρέφονται στο στενό περιβάλλον της.

Στο σπίτι της οδού Ζαφειροπούλου δεν υπάρχουν ενδείξεις ληστείας, ούτε ίχνος παραβίασης, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη ο  για τον στραγγαλισμό χρησιμοποιήθηκαν γάντια ή κάποιο ύφασμα, αφού δεν υπήρχαν σημάδια στον λαιμό της άτυχης γυναίκας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κακώσεις με μορφή αμύνης από την ίδια, καθώς αντιστάθηκε. Φαίνεται ότι ακολούθησε μία μορφή πάλης και η ηλικιωμένη έζησε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του δολοφόνου της προσπαθώντας να αμυνθεί, όμως μάταια.

Πριν δύο μήνες, δύο άτομα υποδύθηκαν φιλικό της ζευγάρι και απέσπασαν περίπου το ποσό των 5.000 ευρώ

Η γυναίκα έμενε μαζί με τον γιο της, ο οποίος την ημέρα του στυγερού εγκλήματος έλειπε και η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από έναν άνθρωπο που τη φρόντιζε και που ειδοποίησε τις Αρχές. Υπογραμμίζεται ότι στο σπίτι δεν υπήρχαν ενδείξεις ληστείας, ούτε ίχνος παραβίασης.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας της υπερήλικης γυναίκας.




In this article

Join the Conversation