Στις ΗΠΑ για την προώθηση των τοπικών προϊόντων

Πρόσκληση ενδιαφέροντος απο την Περιφέρεια Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας τις δράσεις προβολής και προώθησης των τοπικών της προϊόντων σε διεθνείς αγορές, προτίθεται – σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων- να συμμετάσχει στην 31η Έκθεση Hermes Expo που θα διεξαχθεί στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ στις 16 Νοεμβρίου 2022.

Πρόκειται για το ομογενειακό εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς, που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη οικονομικών συνεργασιών μεταξύ ομογενών και φιλελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Hermes Expo θα οργανώσει Β2Β συναντήσεις με διεθνείς αγοραστές και επιχειρηματίες όχι μόνο δια ζώσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και πέραν της εκθέσεως.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι τα προϊόντα να παράγονται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου, να είναι πιστοποιημένα και να υπάρχει δυναμική εξαγωγών.

Το ενοίκιο των περιπτέρων και η μεταφορά των προϊόντων, επιβαρύνουν οικονομικά την Περιφέρεια Ηπείρου και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 12/09/2022 στo e-mail: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).In this article

Join the Conversation