Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλειος Μητσιώνης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

.

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές.
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες.
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα. Όπως συμβαίνει πάντα, κάθε νέα αρχή συνοδεύεται από ελπίδα, προσδοκία, και δημιουργική διάθεση. Όλοι μας ευελπιστούμε η νέα σχολική χρονιά να περιέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την κάνουν καλύτερη από την προηγούμενη.

Θα προσπαθήσουμε φέτος ακόμη περισσότερο να καταστήσουμε τη μάθηση για όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας πιο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Με σκληρή και συστηματική δουλειά, με υπευθυνότητα, θάρρος και υψηλό αίσθημα ευθύνης, χαρακτηριστικά της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, το πρόσημο σε γνώσεις, δεξιότητες συμπεριφορές και αξίες για κάθε μαθητή και μαθήτρια δεν μπορεί παρά να είναι θετικό.

Καλώ γονείς και κηδεμόνες να συμμετέχουν στην σχολική ζωή αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εκπαιδευτικούς και να συμπαρασταθούν με όλες τους τις δυνάμεις στις προσπάθειες των σχολείων για τον πλουτισμό των γνώσεων, τη ψυχοσωματική ισορροπία και την καλλιέργεια αξιών των μαθητών μας.

Ξεκινώντας με υψηλή πληρότητα εκπαιδευτικού προσωπικού σε όλες τις σχολικές μονάδες, εύχομαι σε όλες και όλους, μια όμορφη, γόνιμη σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και πρόοδο.

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας
Βασίλειος Κ. ΜητσιώνηςIn this article

Join the Conversation