Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Σουλίου

Δήλωση

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης. Σε σχετική δήλωση αναφέρει:

“Η έκθεση Θεσσαλονίκης είναι για πολλούς η ευκαιρία τους να αναδείξουν την δουλειά τους , τα επιτεύγματά τους αλλά και τις ιδέες τους. Ευχάριστη έκπληξη για εμένα ήταν που συνάντησα ένα νέο άτομο, τον Κωνσταντίνο Τσίπη, από τον δήμο μας να συμμετέχει στην έκθεση με νέες ιδέες και υλοποιήσιμες μεθόδους πάνω στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της ηλιακής ενέργειας με πιο επίκαιρο από ποτέ τον στόχο της οικονομικής λύσης θέρμανσης.
Συγχαρητήρια επίσης θα ήθελα να δώσω και στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας που συμμετέχει στην έκθεση μαζί με τους Τσίπης Δημήτριος (Καινοτόμο σύστημα θέρμανσης νερού),Πασχάλη Θεοδώρα (Οργάνωση τουριστικών δραστηριοτήτων),EPIRUS BIOS ΙΚΕ(Λάδι και Προϊόντα Ελιάς),Q TRADE EE, (Προϊόντα κουμκουάτ),Χρήστος Παππάς & Σία ΕΕ(Συσκευασία οσπρίων–καρπών–αρωματικών βοτάνων),Διαμάντης Χρήστος(Ποτοποιεία) που κάνουν την Θεσπρωτία πιο ανταγωνιστική και δίνουν το στίγμα τους στην έκθεση με τους εκπροσώπους τους.
Τέλος επισκέφτηκα το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και συνάντησα τον κ. περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. Το περίπτερο της περιφέρειας δεν μπορεί να λείπει από την ΔΕΘ καθώς μέσα από αυτό αναδεικνύεται η τουριστική επιλογή Ήπειρος και ότι έχει να προσφέρει μέσα από τον επιχειρηματικό της κόσμο.”



In this article

Join the Conversation