Πρωταθλήτρια η ΚΑΕ Παραμυθιά. Ανοδο στην Α1 χωρίς μπαράζ

Πάρτι έκανε την τελευταία αγωνιστική η ΚΑΕ Παραμυθιά στο Μεσολόγγι και έτσι στέφεται πανάξια και δίκαια πρωταθλήτρια και κερδίζει την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.Η ΚΑΕ Παραμυθιά, νίκησε...

Πάρτι έκανε την τελευταία αγωνιστική η ΚΑΕ Παραμυθιά στο Μεσολόγγι και έτσι στέφεται πανάξια και δίκαια πρωταθλήτρια και κερδίζει την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η ΚΑΕ Παραμυθιά, νίκησε την ομάδα του Βύρωνα με 62-84 και τελείωσε το πρωτάθλημα με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (33 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές). Συνολικά πέτυχε 1081 πόντους και δέχτηκε 906. Το πρωτάθλημα το τελείωσε με 15 νίκες και 3 ήττες (μόλις μία στο δεύτερο γύρο).

Σήμερα η διοίκηση της ομάδας έχει συνάντηση για την προετοιμασία της νέας χρονιάς και με ανακοίνωση της ευχαριστεί για την υποστήριξη τον κόσμο της Παραμυθιάς και τους χορηγούς της ομάδας καταλήγοντας με το εξής:

H ομάδα μας είναι πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ και ανεβαίνει απευθείας στην Α1 χωρίς μπαράζ. Ένα ευχαριστώ σε όσους στηρίζουν τις προσπάθειες της ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ στο Μινι, Παιδικό και Ανδρικό πρωτάθλημα που λαμβάνουν μέρος οι ομάδες μας και βεβαίως στο Paramythia on line για την προβολή που μας προσφέρει.

In this article

Join the Conversation